Zombi szabadulószoba – Állítsd elő az antivírust!

A zombi apokalipszis téma számos rendezőt megihletett, így rengeteg film készült a témában. Persze, mi nézők mindig okosabbak vagyunk és pontosan tudjuk, mit baltáznak el a szereplők és mi mit csinálnánk másképp.

Zombi szabadulószoba – Most itt a lehetőség, hogy bebizonyítsd, te okosabb vagy a horrorfilmek szereplőinél! Történetünk ott kezdődött, hogy a professzor kísérletei rossz irányt vettek, aminek következtében olyan vírust talált, ami képes az egész emberiséget agyatlan húsdarabbá változtatni. Az egész emberiség sorsa a ti kezetekben van! Ha nem tudjátok előállítani az antivírust, akkor ez a tömegpusztító biológiai fegyver minden embert átváltoztat. A receptet biztosan a professzor laborjában fogjátok megtalálni, azt azonban nem tudni, hogy hol, erre nektek kell rájönni! Mielőtt még elfelejtenénk! Jobb, ha igyekeztek, ugyanis csak hatvan perc áll rendelkezésetekre a katasztrófa bekövetkeztéig!

Szabadulószobák Budapesten

A fentebb említett szoba a könnyebbek közé tartozik, így akár kezdő csapatok is megpróbálkozhatnak vele. Kipróbálhatod magad családdal vagy barátokkal, sőt, akár egy csapatépítő tréning keretein belül is. A zombi téma sokak fantáziáját megmozgatja, azonban vannak, akik idegenkednek a zombi lövöldözős játékoktól, viszont szívesen kipróbálnák maguk egy zombis játékban, ahol a logikus gondolkodás-é a főszerep. A Zombi szabaduló szobában a csapat tagjai próbára tehetik a logikus és gondolkodásuk és kombinációs képességük. Azonban sietni kell, ugyanis a hatvan perc nagyon hamar letelik. Persze, ha a csapat végképp elakad, akkor lehet kérni némi segítséget. Bővebb információkért látogasson el az exitgames.hu weboldalra és foglalja le a Zombi szabadulószobát!