Kihívás a javából! – Szabadulószobák

Ha már nem nyújt elég izgalmat a számítógépes játék, akkor ideje átemelni a valóságba és kipróbálni a szabadulószobát, aminek keretein belül csapatoddal együtt, azon kell dolgoznotok, hogy mielőbb kiszabaduljatok. Azonban vigyáznia kell, mivel az idő egyre fogy!

[wp_ad_camp_1]

Szabadulószobák terén ma már hatalmas a választék, éppen ezért bőven van lehetőség, hogy újabb kihívások elé állítsa magát az ember. Manapság az online szabadulószobák és a valóságosak is egyaránt nagy népszerűségnek örvendenek. Akik egyedül szeretnek játszani és kizárólag saját képességeiket, logikai gondolkodásukat próbára tenni, azoknak az online szabadulószobák jelentik a megoldást. Míg, azoknak, akik szívesen osztoznak a probléma megoldáson és az izgalmakon, a valódi szabadulószobákat ajánljuk. A szabály egyszerű, a szoba egy történet szerint van berendezve és ebbe a történetbe és egyben szobába csöppennek bele a játékosok. A cél sok esetben a világ megmentése, katasztrófák megakadályozása, őrült tudós megállítása, azonban, ami minden szabadulószobában azonos, hogy ki kell jutni, mielőtt még lejárna az idő!

Exit The Room Szabadulószobák

Ha valóban ki akar jutni a szabadulószobából, akkor az egész csapatnak együtt kell működnie. Végig kell kutatni a szobát nyomok után, összerakni az összefüggéseket és ha jól dolgozik a csapat, akkor az ajtó hamar feltárul. Az exittheroom.hu weboldalon hat szabadulószobáról tud tájékozódni. Azt is megtekintheti, hogy melyik szoba milyen nehézségi szinttel rendelkezik, valamint, hogy mi a szoba története. A weboldalon akár le is foglalhatja a szobákat, mivel a szabad időpontok fel vannak tüntetve. Továbbá azt is megtudhatod, hogy hány tagú csapat számára javasolt a szabadulószobából való menekülés.