Virágos ágyneműhuzat tippek a romantikus hálószobáért

Az egyik legnépszerűbb minta között tudható a virágos ágynemű, hiszen sosem megy ki a divatból. A virágos ágytextil olyan hálószobát teremt, amelyben öröm aludni és kipihenten ébredni.

Nem csak az ágyneműk, hanem az egyéb virágos kiegészítők is nagyon népszerűek a lakberendezésben. A virágos függöny, a virágmintás szőnyeg, ágytakaró, tapéta, díszpárna, lábtörlő mind-mind kedveltek. Ezekben a megannyi apróságokban rejlenek a részletek, amikor otthonunk berendezéséről van szó. Velük lesz otthonos, szívélyes hangulatú lakásunk.

Ha csak a hálószobáról ejtünk néhány szót, akkor a virágos ágyneműhuzat az, amit mindenképpen meg kell említenünk. Az ágynemű ugyanis a hálóhelyiség azon alkotóeleme, ami megalapozza a hangulatát. Sokan vagyunk, akik romantikus szívűek vagyunk, kedveljük a virágmintákat, a szép színeket, a tetszetős és finom puha anyagokat. A virágos ágyneműhuzat tökéletes a mi hálószobánkba.

Ha szeretjük a változatosságot, akkor érdemes két virágos ágyneműhuzat garnitúrát is beszerezni, hogy a gyakori mosás alkalmaival cserélgethessük őket. A hangulatos, romantikus dekoráció pozitívan befolyásolja hangulatunkat esténként, amikor alváshoz készülünk.

Ágynemű
Ágynemű

Ez a tulipános, virágos ágytextil a téli hidegben is tavaszi hangulatot visz a hálóba:
Bézs, rózsaszín, zöld színe és a gyönyörű tulipán elvarázsol.

Szintén romantikus minta az orchidea. Ez a kellemes színösszeállítású pillangó és orchidea virágos ágynemű szett minden hölgy hálóját megbabonázza a romantikus jegyeivel.

Virágokkal takarózni fantasztikus! A színes szirmok, levelek, szebbnél szebb virágok különleges miliője olyan hálószobát alkot a térben, mely csakis pihentető alvást és üde reggeleket eredményez. Tipikusan elsősorban a nők kedvelt mintája a virág, de vannak olyan visszafogott darabok, melyeket a férfiak sem vetnek meg. Íme:

A bézs, fekete, szürke színű ágynemű egyik oldala virágos, másik kockás, férfi hálószobába is tökéletes.

Ez a barka mintás, szintén szürke, fekete és fehér színű ágynemű is megfelel az erősebbik nem szobájába:

Most már látható, hogy nők, férfiak és gyermekek egyaránt takarózhatnak romantikus virágmintás ágyneműhuzattal. A jó minőség fontos a választásnál, nem elég a külcsín. A 100% pamut ágynemű és a kevert szálas pamut anyagú (80% pamut 20% poliészter) ágynemű is jó választás mindenkinek.

Rengeteg, szebbnél szebb romantikus ágyneműhuzat inspirálhat az idilli légkör megteremtéséhez, ezen a linken.