Csillagtérkép online vásárlása

A csillagtérkép-szerkesztővel kiválaszthatja a csillagok nézetét, ahogyan az a világ bármely pontjáról megjelenik. Minden egyedi csillagtérkép kiegészíthető további információkkal. Az égbolt térkép dátuma, ideje és helye innen látható. Még személyre szabott üzenetet is hozzáadhat! Néhány kattintással leírásokat adhat hozzá a diagramhoz, hogy bárki azonosíthassa kedvenc csillagjait, bolygóit és csillagképeit.

Csillagtérkép online várja a csillagokalatt.hu weboldalon, tehát ne habozzon, keressen fel minket bátran és megtekintheti, hogyan is kell egyedi csillagtérképet készíteni. A bolygóktól és a csillagoktól a csillagképekig és galaxisokig a Hipparcosok adatait használva pontos csillagtérképeket készítünk, amelyekkel pontosan megjeleníthetjük az égboltot bármely éjszaka – múltban, jelenben vagy a jövőben! – a világ bármely pozíciójából. Csapatunk gyönyörű, személyre szabott nyomatokat hoz létre, amelyek tükrözik felbecsülhetetlen pillanatait. Háromlépéses folyamatunk lehetővé teszi, hogy személyre szabja térképét az adott dátumok, helyek és időpontok alapján. Ön is szabályozhatja a színsémákat és a térkép részleteit, például csillagokat, csillagképeket, bolygókat és egyebeket. Adjon hozzá egyedi szövegsorokat, hogy kiemelje a személyre szabott csillagtérkép mögötti jelentést, hogy mindenki tudja, miért különleges ez a térkép az Ön számára!

Ha nyomtatott plakátot rendel, több szabványos méret közül választhat, amelyek a legjobban illeszkednek a helyhez és a költségvetéshez. Nyomtatásaink mindegyike népszerű méretek felhasználásával készült, így megtalálhatja a megjelenítéshez megfelelő keretet. További részletekért és rendelésért nézzen be még ma a csillagokalatt.hu weboldalra, és itt elérhetőségeinket is megtekintheti.