Tudjon meg többet a csatornavezetékek gyökértelenítésének folyamatáról?

Ha észreveszi, hogy a mosogatója vagy a fürdőkádja lassan ürül ki, vagy ha furcsa zúgó zajt hall a WC-ből, akkor azt jelentheti, hogy a csatornahálózatába gyökerek hatoltak be. Egy kis léptékű gyökér invázió csak eleinte csak bosszantja Önt, de ha nem kezeli időben, ez a probléma több ezer forintos költséget okozhat, ezért nem éri meg halogatni a gyökértelenítést.

Keressen minket itt és mindent megtudhat a gyökértelenítés folyamatáról, a gyökértelenítés árakról és arról is hogy hogyan veheti fel velünk a kapcsolatot. Az első módszer a nátrium-klorid vagy réz-szulfát, esetleg a só WC-be való öntése. Öntsön fél kiló sót a WC-be, és öblítse le annyi alkalommal, amennyit csak kell, hogy megtisztítsa a tálat, és ismételje meg ezt a folyamatot, amíg 2 kiló sót nem öblít a csövekbe. Hagyja, hogy a vegyület 8–12 órán keresztül végezze dolgát. Ez az oldat nemcsak mérgező a növényekre, hanem a sóvegyület egy hatékony hatású szivacsot alkot, amely elszívja a gyökérből a nedvességet, így már nem képesek virágozni. Ha ezt a folyamatot minden hónapban megismétli a csöveket teljesen megóvhatja a gyökerektől. Lehetséges azonban, hogy végül megölhetjük ezzel az egész fát és a környező növényeket sziklás só használatával, ezért óvatosan kell eljárnunk, ha nem szeretné kipusztítani növényeit.

Ha a jövőben bármit is el akar ültetni, akkor érdemes megtudni, hogy hol vannak a segédvonalak. Érdemes ültetés előtt felhívni egy profit, hogy megtudja, hova lehet vagy nem kellene új fákat ültetnie, így nem kell aggódnia a csatornájukba behatoló gyökereik miatt. Próbáljon meg lassan növekvő növényeket vagy fákat választani a tereprendezés során, és győződjön meg róla, hogy legalább 10 méter távolságra helyezi el a nagyobb fákat bármely segédvonaltól, vagy elég messze ahhoz, hogy a gyökereik ne tudják elérni a vízvonalakat. Ha többet tudna meg a gyökértelenítés folyamatáról keresse fel minket.