Sylvanias Families – tündéri állatcsaládok

A Sylvanias Families világszerte kedvelt játékcsalád. A családok a Sylvanian faluban élnek és itt élvezik a természet közelségét és kedves szomszédaik társaságát.

Sylvanias Families édes kis családokat jelent, például nyuszi vagy mackó család. A játékot leginkább kedvessége teszi annyira vonzóvá. Világszerte rengeteg kislány játszik ezzel a játékkal hiszen nem csak a kedves Sylvanias Families babákkal tudnak játszani, hanem berendezhetik az otthonokat különféle bútorokkal és a figurákra is különféle ruhákat adhatnak. Nincsen semmiféle különösebb szabály vagy megkötés, minden úgy történik, ahogy azt a gyermek szeretné. A Sylvanias Families egy valódi örökzöld játék, amivel a gyermek egyedül is tud játszani, de akár a barátaival vagy a szülőkkel, óvodapedagógussal is. A gyermek megalkothatja a saját Sylvanias Families történetét. A Sylvanias Families az Ön otthonába is elviheti a kedves játék élményét. Nem csoda, hogy világszerte milliók rajonganak érte. A Sylvanias Families játékkal biztosan jól fogja érezni magát a gyerek.

A Sylvanias Families számos kiegészítővel és babával megtalálható a piacon. A jatek-webaruhaz.hu weboldalon megtalálhatja ezeket a kiegészítőket és a babákat. A webáruházban rendkívül kedvező áron juthat hozzájuk, így könnyedén berendezhet a gyermek egy egész otthont. A Sylvanias Families kedves kis játékai hosszú időre képesek lekötni a gyerekeket. A Sylvanias Families játékokat három éves kortól ajánlják a gyártók. A jatek-webaruhaz.hu weboldalra ellátogatva megtekintheti nem csak a kiváló minőségű Sylvanias Families játékokat, de a vásárlásra vonatkozó információkat is. Legyen az Ön gyermeke is részese a Sylvanias Families kedves kis játék által nyújtott élménynek.