Egyedi szauna építés és gyártás

Ha egyedi szauna építés és gyártás, akkor Gulyás-Fa Kft! A Gulyás-Fa Kft. szaunakellékek gyártása és forgalmazása mellett vállal egyedi szauna építést az ország bármely pontján!

Az egyedi szauna megtervezésében szakembereink segítenek, hogy megrendelőink álmai a lehető leggyorsabban és legjobb minőségben valósulhassanak meg! Weboldalunkon a www.gulyasfa.hu oldalon számos olyan tanáccsal látjuk el cikkeinkben az érdeklődőket, melyekben kiemelten foglalkozunk egyes szauna típusok előnyeivel, mellyel szintén segítünk a legtesthezállóbb szauna megálmodását!
Lakáson belül bárhova építhető szauna bizonyos feltételek betartásával. Fontos a külön előtér és zuhanyzó kialakítása is, ezért érdemes vizes blokk mellé építenünk. Beltéri építés esetén minimum 2 méteres belmagasság kell.

Fontos a megfelelő szauna anyagok kiválasztása is, csakis a szauna gyártásra alkalmas faanyagokból és kályhákból válasszon. Legnépszerűbbek  Harvia Vega elektromos szauna kályha 3.6-9 KW SAWO NORDEX elektromos szauna kályha 4.5-9 KW által működtetett infraszaunák, melyek energiatakarékosság szempontjából kiválóan alkalmasak beltéri szaunák gyors felmelegítéséhez, és használatához. Kisebb hőfokon is ugyanolyan hatékonyak, így az egész család számára kiváló választás! Fatüzelésű finn szaunáink beltérre és kültérre egyaránt építhetőek, az un. kombiszaunás megoldásokkal is. Sok helyen az előregyártott szaunák nem megfelelőek, hiszen minden egyes belső tér egyedi méretekkel rendelkezik. Nem fér be, vagy nem oda ahova szeretné? Akkor keresse fel a Gulyás-Fa Kft.-t és kérjen árajánlatot az Ön igényeihez testhezálló, egyedi szauna építésre! Egyedi szauna építés Budapest és Pest megye, Egyedi szauna építés Debrecen és környéke, Egyedi szauna építés Balaton és környéke, szauna építés országosan!