Sales Job – megbízható munkaerő közvetítés

A Salesjob munkaerő toborzó cég azért jött létre 10 éve, hogy más cégeknek és vállalatoknak megtalálja a tökéletes értékesítőt illetve marketinges szakembert. Ahhoz hogy ezt megtaláljuk, nálunk is olyan szakemberek dolgoznak, akik értenek a kereskedelmi élethez, tehát észreveszik és felismerik a minőségi értékesítőket. További részletekért és bővebb leírásért kattintson bátran a salesjob.hu weboldalra.

A Sales Job weboldalán tehát magas szintű értékesítő illetve marketinges szakembertoborzás megy. Minden értékesítő, akit kiválasztunk, egy cégnek átesik több szituációs gyakorlaton is, és ezekkel a gyakorlatokkal ki tudjuk szűrni, hogy ki az, aki rátermett és ki az, aki nem megfelelő az adott cégnek, aki munkaerőt rendelt. 10 év alatt amióta ezzel foglalkozunk több mint 1700 projektet vittünk véghez sikeresen, és több száz cég az óta is rendkívül elégedett az értékesítővel, akit mi küldtünk. Ha önnek is szüksége van tehát egy megbízható munkaerőre, akkor érdemes lehet hozzánk fordulni, mert mi megtaláljuk önnek a legjobb munkaerőt.

Ha sürgős munkaerőt keres, akkor jó helyen jár a Salesjobnál, hiszen mi akár 10 nap alatt megkeressük, leteszteljük és el is küldjük önnek a legmegfelelőbb értékesítőt illetve marketinges szakembert. Minden értékesítőre vállalunk 2 év garanciát, de ezt ritkán szokták igénybe venni, hiszen mi csak azt küldjük el az adott céghez, aki igazán profi és kiváló munkát végez. Amennyiben többet szeretne megtudni a munkaerő toborzásról, látogassa fel weboldalunkat a salesjob.hu-t további információkért és bővebb leírás olvasásért. Ha kérdéseket szeretne feltenni, erre is van lehetősége, csak annyi a dolga hogy felveszi ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot az info@salesjob.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 1 211 2161 telefonszámot.