A Motul motorolaj Magyarországon is elérhető!

A Motul egy amerikai olajgyártó cég, ahol a legfontosabb szempont a magas minőség és a megbízhatóság. A New York-i cég Japán autógyárakkal is gyakran együttműködik, és mindig is úttörő volt a megújulásban, illetve ez az egyik legismertebb szintetikus, félszintetikus, valamint verseny kenőanyag gyártó. A Motul gyár manapság már olyan híres autómárkákkal dolgozik együtt, mint a Nissan, a Honda, a Suzuki, a Yamaha illetve a Peugeot.

A Motul motorolaj Magyarországon a 90-es évek óta van jelen és először versenymotorokhoz illetve versenyautókhoz szállítottak olajakat, a rallysportban például az óta is ők a legelismertebbek. A Motul olaj kínálat rendkívül széles, mindenki találhat autójának megfelelő Motul olajt, még a „mezei” autósok is. A Motul 10W-40 300V Chrono 2 literes kiszerelésben kapható, és most webáruházunkban az alkatreszek.hu-n 20%-os kedvezménnyel kapható. Ez az olaj mind a 4 évszakban használható, teljesen szintetikus, főleg a motorsportban használják és észter bázisú. Főleg nagy teljesítményű turbószelepes illetve turbófeltöltésű motorokhoz használják.

Szinte mindenféle versenyen használható: rallyn, hegyi versenyen, kvalifikáción, illetve rövidpályás körversenyen is bátran lehet használni. Nagy nyomásálló képességgel rendelkezik, és így a legszélsőségesebb hőmérsékleti viszonyoknál is garantált a tökéletes kenésbiztonság. Amennyiben többet szeretne megtudni a Motul motorolajokról, bátran látogassa fel weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, ahol megtalálja a teljes motorolaj kínálatot is, valamint olvashat bővebb leírást. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik termékünkről, erre is van lehetőség, csak forduljon ügyfélszolgálatunkhoz az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 62 468 444 telefonszámot.