Pop up a halcatraz.hu webáruházban

Honnan máshonnan származna a pop-up bojli, mint a horgászat fellegvárának nevezhető Nagy-Britanniából! A pop-up bojlik alkalmazása sem csodamódszer, azonban megfelelően használva, nagyon szép halakat lehet horogra akasztani általa.

Pop up bojli által nagyon szép pontyokat lehet horog végre kapni, azonban tudni kell helyesen alkalmazni a módszert. Pár dolgot nem árt észben tartani, így például azt, hogy a hagyományos szerelékek nem pop-upokhoz valók. A specializált szerelékek sokkal jobb megoldásnak bizonyulnak, ráadásul a sikeres kapás esélyét is megnöveli. Azzal sem árt tisztában lenni, hogy egy nagyobb pop-up akár az előke teljes hosszában képes megemelni a csalit. Ez azt jelenti, hogy a csali akár harminc centiméteres távolságra is kerülhet az aljzattól, ami nem feltétlenül jelent jó kiinduló pozíciót. Ezt a problémát legegyszerűbben a pop-up megfaragásával lehet orvosolni. Nagyon fontos, hogy a csalit csak addig kell faragni, míg a horog nem emelkedik el a fenéktől. Szintén nagyon népszerű megoldás, sőt amolyan klasszikusnak nevezhető a hóember szerelék, mely egy pop-up bojliból és egy süllyedő bojliból áll. A pop-up-ok is számtalan színben és ízben állnak rendelkezésre a horgász webshopokban.

Pop up
Pop up

Ha az a cél, hogy a csali minél jobban kiemelkedjen, vagy csak semmi kedve a farigcsáláshoz, akkor a legegyszerűbb, ha mególmozza az előkét. Arra kell figyelni, hogy minél kisebb legyen a rögzítő súly. Az előke ólmozását úgy kell elvégezni, hogy azon a ponton legyen az ólmozás, amit a függőleges előkerész alsó szakaszhatárának szán. Természetesen a pop-up az egyik legfontosabb része a horgászatnak, ha ezzel a módszerrel szeretne horgászni, akkor célszerű megbízható helyről beszerezni a kellékeket. Bővebb információkért és a kiváló minőségű horgászkellékek megtekintéséért azt javasoljuk, hogy látogasson el a halcatraz.hu webáruházba!