Liebherr hűtő rendelés online

A Liebherr készülékeink telepítése egyszerű: garantáljuk, hogy készülékeink biztonságos és stabil módon bármilyen konyhai környezetbe felszerelhetők. A szintező sínek biztosítják a tökéletes integrációt, lehetővé téve a készülékek kiváló működését, az ajtók tökéletes záródását és az ideális hűtési teljesítmény elérését.

Liebherr hűtő rendelhető kedvezményes áron a premiumhuto.hu weboldalon, ezért nem fogja megbánni ha ide kattint, hiszen ha új hűtőt szeretne vásárolni, itt garantáltan beleszeret majd egy Liebherr hűtőbe. Mindig a legjobb minőségű alkatrészeket használjuk annak biztosítására, hogy készülékeink megbízhatóak legyenek és a legjobb energiahatékonyságot kínálják. A gyártás során használt összes műanyagot az optimális újrahasznosítás érdekében felcímkézik, és az összes gyártási folyamat az erőforrások hatékony felhasználására irányul. Európai gyártási telephelyeink az ISO 14001 nemzetközi környezetvédelmi vezetési szabvány szerint tanúsítottak. A legfejlettebb precíziós elektronika és a rendkívül hatékony hűtőrendszerek ötvözésével a Liebherr vonzó és ultragazdaságos készülékválasztékot kínál a legmagasabb energiahatékonysági osztályokban, minden termékcsoportban.

Ez nemcsak a hatékonyság, hanem a fenntartható innováció szempontjából is „az osztály legjobbjait” jelenti. Ez jót tesz a környezetnek és a pénzügyeinek egyaránt. 2017-ben és 2018-ban 14 hűtőszekrényünk teljesítette az EnergyStar „leghatékonyabb” kritériumait, és minden egyes termékünk megfelel vagy meghaladja az EnergyStar szabványait. Csak a Liebherr kínál valódi BioFresh technológiát, amely tökéletes tárolási légkört biztosít a tartós élelmiszer-frissesség érdekében. Amennyiben többet tudna meg ezekről vagy megismerné az árakat kattintson a premiumhuto.hu-ra.