Ipari padló – HTC Superfloor

A HTC Superfloort mindig rendkívül könnyű újszerű állapotban tartani. A padló tisztán tartásának legokosabb módja a gyémánt betétekkel ellátott padlótisztító gép használata. Ez nem csak a padlót tisztítja, hanem mikrovilálást is végez, csak víz felhasználásával. A kézi tisztítás, például porszívóval vagy nedves felmosóval, szintén jól működik.

Ipari padló vár mindenkit az epo-trend.hu weboldalon ezért ha a HTC Superfloorról tudna meg többet, akkor itt a helye nálunk.  Ha úgy tetszik, a padló fényesíthető, hogy könnyen visszaállítsa eredeti fényét. Nincs semmilyen korlát, hogy hányszor ismételhető meg a folyamat. A HTC Superfloor természetes padló, amely biztonságos és kellemes munkakörnyezetet teremt számos tevékenységhez, és egyáltalán nem termel port. Rendkívül sima és egyenletes felület, amin haladni lehet. Csúszásálló, ugyanakkor megfelel az elektromos berendezések kezelésére vonatkozó legmagasabb követelményeknek. Ami a tűzbiztonságot illeti, azt a legmagasabbra értékelik. Annak ellenére, hogy sokan hihetik, a magasan csiszolt HTC Superfloor még nedves állapotban is biztonságosabb, mint más padlók esetében. Ez kényelmesebb munkakörnyezetet jelent.

A rendkívül sima felület minimális rezgést von maga után, ha például targoncákkal mozgatja az árut. Ez jobb munkakörnyezetet jelent, hiszen a targoncák kezelői kevésbé vannak kitéve a rezgéseknek. Ugyanakkor csökkenti a targonca kopási és karbantartási költségeit is. A sima betonpadló előfeltétele a magas öblös tároló rendszerek telepítése, viszont a HTC Superfloor gazdaságilag és környezetileg is az egyik legfenntarthatóbb alkatrész lehet, amelyet épülete számára választ. A betonpadló teljesen természetes összetevőkből – kőből, homokból, vízből és cementből – áll. Mivel ez a folyamat gyakorlatilag vegyszermentes, épp ezért a HTC Superfloor jó választás mind az emberek, mind a környezet számára. További részleteket az epo-trend.hu weboldalon talál.