Montenegró ajánlatok kedvezményes áron!

Kérjen meg bárkit a Balkánon, hogy nevezze meg a régió legszebb országát, és több mint valószínű, hogy saját hazáját állítja első helyre. Kérdezze meg tőlük az igazi választ, és az elégedetlen „Montenegró” biztosan kiszökik ajkukból.

Montenegró ajánlatok várnak minden kedves érdeklődőt az invia.hu weboldalon, tehát kattintson ide még ma és az ajánlatok hosszú listáját találhatja meg elérhetőségekkel és árakkal együtt. Montenegró természeti szépsége páratlan, a Verdant-hegység uralkodik a drámai kanyonok és az elbűvölő folyók felett, minden sarkon valami igazán szép, és nem, ez nem túlzás. Az ország nagyjából fele akkora, mint az apró Belgium, de a régi mondás, miszerint „a jó dolgok kis csomagokban érkeznek”, mindenképpen igaz ebben az esetben. Montenegró mérete tökéletesen alkalmas a felfedezésre, és mindent láthat, amit az ország kínál, anélkül, hogy órákat vesztegetne a buszokon és vonatokon. Csak 250 km-re van Plevlja északon Ulcinjtól délen, hihetetlen természettel és Európa legjobb bulijaival várja majd. Az Oszmán Birodalom több évszázadon át az egész Balkán térségét érintette, de Montenegrót nehezebben tudta meghódítani, mint Szerbia, Bosznia és a többi.

A Kotori-öböl az Adriai –öböl része és hosszú idők kezdete óta lakott. A nemzetközi turisták hamar rájönnek erre a csodálatos helyre. Montenegró legvonzóbb városainak többsége ebben a kis földrészben található. Az áthatolhatatlan hegyi tájnak volt valami köze hozzá, és a helyi törzsek különösen hatékony harctervvel rendelkeztek – mélyebbre csábítani a törököket a hegyekbe, aztán hadd haljanak éhen. Montenegró rendkívül büszke lázadó történelmére, és ennek az autonómiának emlékművei az egész országban megtalálhatók. Bővebb leírásért és montenegrói ajánlatokért kattintson az invia.hu-ra.