Minőségi és megbízható guruló állvány online!

A guruló állvány egy ideiglenes szerkezet, amely könnyen mozgatható. Kerekeit használja arra, hogy oda „guruljon”, ahol használni kell. A guruló állványok nem nyújtanak ugyanolyan stabilitást, mint a rögzített állványok, de lehetővé teszik az állvány különböző helyekre történő mozgatását a rögzített állványokhoz képest.

Guruló állvány olcsón elérhető az allvanycenter.hu weboldalon, ezért itt a helye nálunk ha önnek is profi és minőségi guruló állványra lenne szüksége.  Amikor egy projekthez szükség van az ideiglenes munkaállvány mozgatására, a guruló állvány lehet a preferált választás, ha a talajviszonyok ezt lehetővé teszik. Ideális esetben a talaj sík, és szilárd felületből, például betonból készül. Guruló állványzattal végzett munka során mindig ügyelni kell a biztonságra. A guruló állványzattal végzett munka egyik legveszélyesebb aspektusa a nem kívánt mozgás veszélye. Ellentétben a rögzített állványzatokkal, amelyek nem tudnak mozogni, a guruló állványoknak mindig fennáll az elmozdulás veszélye, ezért a guruló állványra való felmászás előtt az első és legfontosabb lépés a kerekek reteszelése. Annak biztosítása érdekében, hogy a kerekek reteszelve legyenek, és az állvány ne mozduljon el, meg kell érkeznie a megállóhelyére, és meg kell győződnie arról, hogy minden kerék fékje be van húzva. Miután az összes féket behúzta, tolja oldalra az állványt, hogy meggyőződjön arról, hogy nem mozdul el. Ha bármilyen mozgás történik, ellenőrizze még egyszer a kerekeket, és ismételje meg.

A guruló állványzat mozgatása előtt elengedhetetlen a talajviszonyok ellenőrzése. A talajnak síknak és elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy ellenálljon az állványzat és minden olyan tárgy (beleértve az embereket is) terhelésének, amelyek az állványt rögzítik. Rendkívül veszélyes lehet, ha az állványt egy helyre mozgatják, és a kerék lesüllyed a terhelés után. Bővebb leírásért nézzen be az allvanycenter.hu-ra.