Francia nyelvoktatás, ahol a szóbeli és írásbeli készségeid is fejlődnek

A francia nyelv igen népszerű, habár az angolt nem képes letaszítani trónjáról, azonban tagadhatatlan, hogy egyre többen kapnak kedvet, hogy franciául tanuljanak. Ha szeretnél igazán intenzív francia nyelvtanfolyamon részt venni, mely mentes a kötöttségektől, akkor érdemes az Up2You Nyelviskolában tanulni.

Francia nyelvoktatás iránt egyre nagyobb az érdeklődés. Ha az európai viszonylatokat nézzük, a francia körülbelül a némettel van egy szinten. Pontosabban egy hajszállal talán mégiscsak nagyobb presztízzsel rendelkezik, hiszen a nemzetközi kapcsolatok egyik legfontosabb nyelve. Ezenkívül az európai uniós intézmények három legfontosabb székhelyén is franciául beszélnek, mégpedig Brüsszelben, Luxemburgban és Strasbourgban. Az utazások során is nagyon hasznos, ha beszélsz franciául. Különösen Franciaországban, de ha Európán kívül utazol, abban az esetben is nagy hasznát veszed, hiszen Kanadában az angol mellett a másik fontos nyelv. Ráadásul a munkaerő piacon is komoly előnnyel indulsz, főként, ha a francia mellé párosul az angol nyelvtudás is.

Az Up2You Nyelviskolában lehetőséged van személyes jelenlétű vagy online oktatáson részt venni. Ha igazán komoly terveid vannak és a francia nyelvvizsgára szeretnél felkészülni, az sem jelent problémát. Az Up2You Nyelviskola legnagyobb előnye, hogy nem kell másokhoz igazodnod, a saját tempódban tudsz haladni, még pedig rugalmas időbeosztásban. A francia tanár a nyelvtanulás során egyénileg foglalkozik veled. A tanulást kedvezményes tankönyvcsomag és a hozzá tartozó hanganyag is elősegíti. A francia tanulás során nem csak az írásbeli készséged fog fejlődni, hanem a szóbeli is. Ha bővebb információkra van szükséged, akkor látogass el az up2you.hu weboldalra és tájékozódj!