Minden a tetőtéri ablak beépítésről online!

A tetőablakok hihetetlenül népszerűek, és jó okkal számos előnnyel jár a felszerelésük, többek között: az otthoni tér kiterjesztése – a tetőablakokat általában arra használják, hogy fényt és szellőzést biztosítsanak a tetőtéren., hiszen senki sem akar igazán olyan helyiségben tölteni időt, ahol nincs természetes fény. A tetőablak egy csapásra megoldja ezt a problémát.

Tetőtéri ablak beépítés online elérhető a tetoablak.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és tekintse meg a legszebb ablakainkat amelyeket ön is bármikor megrendelhet.  A tetőablakok lehetővé teszik olyan helyekre is az ablak beépítését, ahol korábban valószínűleg nem volt erre lehetőség (például egy ingatlanbővítmény tetején, ahol a normál falra épített ablakokat nem engedélyezték). Jobb szellőzés – A tetőtéri ablakok helyzetének köszönhetően jelentősen javíthatják a szellőzést. A meleg levegő felemelkedik, és a tetőablak beépítésével (például a fürdőszobában) tökéletes kilépési pontot teremthet a nedves levegő számára, miközben friss levegőt enged be az ingatlanba. Megnövekedett ingatlanérték – A tetőablak hozzáadásával megnövekedett a fény és a szellőzés szintje, és potenciálisan további lakótérrel bővítheti ingatlanát. Mindezek a dolgok pozitívan befolyásolják otthona értékét.

Az otthoni tető típusa befolyásolja a vásárolt tetőablak típusát. Márkától függően a különböző gyártók tanácsot adhatnak ablakaik tetőhöz való megfelelőségéről. A tetőablakok lapostetőkre lennének a legalkalmasabbak, de olyan ferde tetőkre is beszerelhetők, ahol a tető dőlésszöge 15-90° között van. Számos tényezőt figyelembe kell venni, de ide tartozik a tető iránya… ha van lehetősége északi fekvésű vagy déli tetőre szerelni, akkor a déli fekvés végtelenül előnyösebb, ha megfelelő szintű fényt szeretne bejuttatni a helyiségbe. További információkért és rendelésért keresse fel a tetoablak.hu weboldalt.