Milyen a kiváló minőségű beltéri ajtó?

Akár beltéri, akár kültéri ajtóról van szó, bizonyos elvárásoknak meg kell felelnie a terméknek, hogy a tulajdonos hosszú távon elégedett legyen választásával. A beltéri ajtó kiválasztása során különösen alaposnak kell lenni, hisz mindennapos használatnak vannak kitéve. Az alábbiakban elmagyarázzuk milyen egy kiváló minőségű beltéri ajtó.

A kiváló minőségű beltéri ajtókról itt érhet el bővebb információkat! A dekorfóliás ajtók egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, ami nem csoda, hiszen nem csak rendkívül esztétikusak, hanem a házon belüli elvárásoknak is tökéletesen megfelelnek. A PET-RO Nyílászáró széleskörű kínálatában a kiváló minőségű INVADO márka termékei találhatók, melyek minden téren megfelelnek az ügyfelek igényeinek. Ezek a különleges dizájnnal ellátott dekorajtók kifejezetten könnyednek nevezhetők, továbbá kellő stabilitással rendelkeznek. A felépítésüket illetően a keret hossztoldott fenyő vagy tömör MDF, ami a közepes sűrűségű farostlemez rövidítése. Az MDF-ről előzetesen azt érdemes tudni, hogy a legjobb ár-érték arányú beltéri alapanyagként tartják számon, így mindenképp jó választásnak minősül.

A dekorfóliás ajtók lapja, valamint tok szerkezete egyaránt MDF. A dekórfóliás ajtók belsejét pedig csőfuratolt forgácslap vagy pedig méhsejtmintázatú papírrács adja. Ezek az ajtók tökéletesek olyan otthonokba is, ahol kisgyermekek élnek, mivel teljesen biztonságosak, hiszen lekerekített sarkokkal rendelkeznek. Érdemes tisztában lenni vele, hogy a dekorajtók alkalmazhatók falon futó rendszerben is, így a variációs lehetőségek száma tovább bővül. Ezenkívül személyre szabott kilinccsel kérhetők! A dekorfóliás beltéri ajtók költséghatékony, valamint esztétikus megoldásnak számítanak, így kiváló választásnak bizonyulnak!