Meleg mikroszálas plüss takaró a hűvös őszi estékre

A lakástextíliák nagyban meghatározzák otthonunk hangulatát. Képzeld csak el a lakásod, milyen lenne, ha nem lennének benne plédek, függönyök, ágyneműk, szőnyegek? Ugye, hogy barátságtalan a kép? Szerencsére viszont imádjuk a lakástextileket, imádjuk a puha plédeket, főleg, ha beköszöntött már az ősz.

Van egy nagyon kellemes lakástextil, amit mindenki szeret, ez pedig nem más, mint a takaró. Ebből is a mikroszálas plüss takaró a legkedveltebb. Sokszínű és sokféle méretben szerezhetőek be ezek a kedves, melegítő takarók.

A takaró nem csak ősszel, hanem az év bármelyik szakában nélkülözhetetlen. Télen a kanapén melegít minket, nyáron pedig a kertben, vagy a teraszon, a csillagok alatt. Ha a takaróra gondolunk, a kényelem, a pihenés, a melegség, a szeretetteljesség és az összebújás jut eszünkbe róla. A puha, meleg takaró egészen a kisbabáktól, nagyszüleinkig, mindenkit átmelegít, amikor szükség van rá.

Imádom a kandallókat, szerintem van valami varázslatos, különös hangulatuk. A kandallók közül pedig a rusztikus stílus, ami a legközelebb áll a szívemhez. A mai modern építészet is szereti alkalmazni a nappalikban, de ezek többségükben csak a látványra alapoznak, hőt nem adnak ki. A kandallónak pedig a lényege az lenne. Szóval, számomra a tökéletes kandalló a klasszikus, rusztikus kandalló. Egy ilyen kandalló előtt minden este meghitten telik, miután befűtöttünk és hallgatjuk a tűz ropogását. A kandalló előtt hintaszéken, vagy egy extra vastag, puha szőnyegen plüss takaróba burkolózva nézzük a lobogó tüzet. Kezünkben forró tea, lábunkon kedvenc vastag zoknink. Telhet ettől kellemesebben az este?

Takaró
Takaró

Takaró nélkül nincs ősz, nincs tél. A plüss takarót használhatjuk otthon és házon kívül is, még a kutyusunkat is betakarhatjuk vele. A plüss takaró nagyon szerethető, könnyen kezelhető, nagyon hasznos kis kelléke napjainknak. Könnyen mosható, nem gyűrődik és roppant hamar szárad.

A mikroszálas plüss takaró alá jó érzés bebújni. Nem csúszós anyag, így a paplanra is ráteríthető, ha nagyon fázunk. Sokoldalúan használhatjuk még: autóban letakarhatjuk vele az ülést, piknikezhetünk rajta, a nappaliban a kanapét és a fotelt melegíthetjük vele, a hálószobában pedig az ágyat.

Újítsd fel otthonod őszi hangulatát egy szuper meleg takaróval.