Utas és poggyászbiztosítás kedvező áron

Ha érdekli egy olyan biztosítási terv, amely fedezi mind az egészségügyi, mind az utazási költségeket, az utazási biztosítási terv (más néven utazási egészségbiztosítás) remek lehetőség.

Utas és poggyászbiztosítás vár mindenkit, aki fél attól, hogy utazását le kell mondani, utazása során ellopják a pénzét vagy elhagyja a poggyászát. A poggyászbiztosítás az elveszett értéktárgyak pótlását is magában foglalja. Ezek a tervek nem csak az orvoslátogatásokra és a kórházi ápolásra vonatkoznak, hanem a sürgősségi orvosi evakuálással, hazaszállítással és különféle utazási előnyökkel, például elveszített poggyászokkal is foglalkoznak. Az utazási biztosítási tervek egyik legnagyobb előnye az a tény, hogy fedezik az egészségét abban a szerencsétlen esetben, ha utazás közben megbetegedik vagy megsérül. Ezeket a terveket az új betegségek vagy sérülések fedezésére tervezték, így bár nagy valószínűséggel nem fedezik a már meglévő betegségeket, segítenek a rendszeres orvoslátogatás vagy kórházi kezelés költségeinek fedezésében. A fekvőbetegek és a járóbetegek körében az utazási tervek tartalmazzák a vényköteles gyógyszerek lefedését is.

Személyes felelősség: Ez az előny segítené az elszámolást harmadik fél által okozott sérülések, valamint a személyes vagyontárgyaikban esetlegesen okozott károk vagy veszteségek miatt. Ezt a speciális juttatást gyakran nagyon nehéz megérteni, ezért fordítson különös figyelmet az irányelv megfogalmazására, ha az szerepel az utazási biztosítási tervében. Abban az esetben, ha súlyos betegséget vagy sérülést szenvedett, és orvosilag kitelepítették egy másik szolgáltatóhoz, az utazási tervek általában egy gazdaságos oda-vissza jegyet fizetnek egy rokon (szülő, házastárs vagy gyermek) számára, aki rövid ideig meglátogatja Önt. További leírást az axa-assistance.hu weboldalon talál.