Cry babies varázs könnyek Katie háza készlet

A Cry Babies számtalan csodás babával és kiegészítővel bűvölte már el eddig is kis rajongóit. Ezúttal egy újabb nagyszerű játék, a Cry babies varázs könnyek Katie háza készlet által bővült a Cry babies különleges világa a gyermekek legnagyobb örömére.

Cry babies varázs könnyek Katie háza készlet – A Cry Babies különleges világa újfent bővült, még pedig Katie babával és csodálatos házikójával. Legújabb kis barátjával a gyerek kiválóan fog szórakozni, ráadásul, ha megéheznek, akkor az elbűvölő kis konyhában együtt tudják elkészíteni az ételt, míg az emeleti fürdőszobában Katie babának csodás fürdőt tud készíteni a gyerek. Ebben a csodás házikóban rengeteg időt tudnak együtt eltölteni, miközben kiválóan szórakoznak. Ráadásul Katie baba igazi könnyeket hullat, melyek varázslatos hatással vannak a házikóra, mely a mágikus könnyektől életre kel, zenélni kezd és a kéményből buborékok szállnak fel. A gyerekeknek nagyon tetszik, ahogy a kis házikó életre kel, így vidám kacajjal adnak hangot tetszésüknek. A Cry babies varázs könnyek Katie háza készlet tökéletes ajándék bármilyen alkalomra.

Ha úgy véli, hogy kislánya, unokahúga, unokája örülne a Cry babies varázs könnyek Katie háza készletnek, akkor érdemes megvásárolni számára, még pedig a jatek-webaruhaz.hu online felületről! A Cry babies varázs könnyek Katie háza készlet három éves kortól ajánlott a gyermekek számára. A szett tartalmazza Katie babát, a babaházat bútorokkal, valamint egyéb kiegészítőkkel, továbbá buborékkészítő folyadékot. A játék működéséhez szükség van három darab AAA elemre, viszont a szett ezt nem tartalmazza. Ha szeretne egy igazán különleges ajándékot adni gyermekének, akkor látogasson el a jatek-webaruhaz.hu weboldalra, ahol megtudja rendelni a Cry babies varázs könnyek Katie háza készletet!