Mi a teendő, ha eldugult a mosogató?

A duguláselhárítás Pesterzsébet utcáiban sokszor a mosogató eldugulása miatt válik esedékessé. Amikor azt látjuk, hogy a víz sehogyan sem folyik le, egyszerű megoldásnak tűnik a csodákat ígérő vegyszereket belelocsolni a lefolyóba, ám aki biztosra akar menni és nem kockáztatná a csövek épségét, inkább hívjon szakembert.

A mosogatókat alapvetően úgy tervezik, hogy az elzáródásnak a lehető legkisebb esélyt adják meg. Ugyanakkor a duguláselhárítás Pesterzsébet területén dolgozó szakemberei szerint azt, hogy  mosogató időnként elduguljon, szinte lehetetlen, illetve csak a hétköznapokban aligha megvalósítható odafigyeléssel lehet megelőzni.

Véletlenül is belecsúszhat a lefolyóba egy-egy nagyobb ételdarab, de elég, ha a zsír vagy az olaj rakódik le a csövek falán. A lefolyótisztítók Pesterzsébet teljes területén bármikor elérhetők, akár éjjel is hívhatja őket, ha úgy ítéli meg, a dugulás elhárítása nem várhat tovább. Miért használna veszélyes vegyszereket otthonában vagy kísérletezne olyan módszerekkel, melyek eleve esélytelenek a dugulással szemben? Ehelyett bízza a munkát megbízható szakemberekre! A duguláselhárítás Pesterzsébet kerületében kedvező árakon elérhető.