Life coaching Erdős-Tagányi Barbarával

A boldog és harmonikus magánélet nem csupán a véletlen műve. Ha azt látod, hogy a környezetedben élő egy-egy ismerősöd mindig boldog és a problémák ellenére is tud mosolyogni, megy előre a céljait valóra váltani, az komoly munkát és önismeretet feltételez. Ez neked is sikerülhet, a te életed is lehet kiegyensúlyozott!

Life coaching konzultációk során komoly önismeretre tehetsz szert. A feldolgozatlan, megoldatlan élethelyzeteknek komoly következményei vannak a jövőre nézve, hiszen a probléma frusztrálttá tesz, szorongást kelt. Rosszabb esetben akár depresszió is kialakulhat. Éppen ezért időben el kell kezdeni feldolgozni ezeket a történéseket. Könnyen lehet, hogy a múlt akadályoz meg abban, hogy a jövőre tudj koncentrálni. A life coaching lényege, hogy a múltbeli és jelenbeli problémák megoldásával az egyén önbizalma nő, egyensúlyba kerül magával és sokkal fókuszáltabb és nyitottabb lesz. Ha úgy érzed, hogy neked is erre lenne szükséges, hogy kevesebb konfliktussal, nagyobb önbizalommal teljesek a mindennapjaid, akkor érdemes lehet life coaching konzultáción részt venni.

Ha szeretnél life coaching konzultáción részt venni, akkor bizalommal ajánljuk Erdős-Tagányi Barbarát, akinek segítségével elérheted álmaid, természetesen abban az esetben, ha te is hajlandó vagy tenni ennek érdekében. A coach sosem mondja meg konkrétan, hogy mit kellene tenned, így Barbara sem, hanem segít abban, hogy megtaláld a megoldáshoz vezető válaszokat és nem engedi, hogy kibújj a válaszadás alól, így te magad jössz rá a megoldásra. Körülbelül öt-nyolc alkalomra van szükség, annak érdekében, hogy valóban érezd a változást. Ha szeretnél bővebben tájékozódni, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a budapestcoach.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalálsz egy helyen!