Leica Sprinter digitális szintezők

Az építőipari munkálatok ma már elképzelhetetlenek lennének a digitális szintezők használata nélkül; nagyon sok esetben pontosan meg kell határoznunk a szintmagasságot, illetve ellenőriznünk kell azt. Ilyen esetekben a Leica Sprinter digitális szintezők jelentik a legjobb választást.

A digitális szintezők legfontosabb ismérve a hatékonyság. Nagyon fontos, hogy az eszköz kényelmesen használható legyen, illetve pontos eredményeket adjon. A Leica Sprinter digitális szintezők tökéletesen eleget tesznek ezeknek a kritériumoknak.

Gyakorlatilag elképzelni sem tudunk egyszerűbb mérési módot; tulajdonképpen nincs más feladatunk, mint megcélozni a vonalkódos szintezőlécet, a digitális szintező pedig azonnali kiírja a magasságot és a távolságot. Sőt, a digitális technikának köszönhetően nem nekünk kell meghatároznunk a szintkülönbségeket, hiszen a szintező képes elvégezni a matematikai műveletet. Ha mi magunk számolnánk, fennállna a veszély, hogy hibát vétünk, de ilyen módon ettől nem kell tartanunk.

A Leica Sprinter szintezőcsalád tagjai között mindenki megtalálhatja azt a terméket, ami a leginkább megfelel az igényeinek. A Sprinter 50 legnagyobb előnye a hihetetlen gyorsaság és a kényelmes használhatóság. Ha komplexebb megoldásra van szükség, akkor a Sprinter 150 lehet a jó választás, amely bővített funkciókkal rendelkezik; segítségével a szintkülönbség számítása soha többé nem vezethet hibához. Ha még teljesebb szolgáltatásra van szükség, akkor a 150M és a 250M nyújt tökéletes megoldást. Ezek az eszközök már alkalmasak a mérések eredményeinek mentésére, így mentesülhetünk a számolással és jegyzeteséssel járó fáradalmaktól. A Leica Sprinter termékek kiváló ár-érték arányt és tökéletes megbízhatóságos képviselnek.