Tökéletes mosoly fogszabályozóval is!

Mindenki szeret bátran mosolyogni, de akinek görbe a fogsora, az aligha meri nagyra nyitni a száját. Pláne akkor, ha fogszabályozó „éktelenkedik” a fogain. Szerencsére van tökéletes megoldás.

A láthatatlan fogszabályozó a legnagyobb nevetés során is rejtve marad. A ClearSmile számos előnnyel rendelkezik a hagyományos fogszabályozókkal szemben, így nem kérdés, hogy melyiket érdemes választani. Mindenekelőtt tudni kell róla, hogy rövidebb kezelési időt biztosít, így nem csak esztétikusabb, hanem hatékonyabb is a régi típusú társainál. Mindemellett a ClearSmile viselése szinte teljesen észrevétlen; nem érezzük kellemetlennek a hordását, nem torzítja el a hangunkat, nem kezdünk el selypíteni miatta, nem gátol bennünket a nevetésben és a táplálkozás során sem okoz kellemetlenséget. Mindezek ellenére mindenki szeretne minél hamarabb túl lenni a fogszabályzáson, ezért a hatékony megoldások előnyt élveznek.

Fontos elmondani, hogy a ClearSmile láthatatlan fogszabályozó könnyen kivehető, így a tisztítása is egyszerűbb. Nem okoz problémát a leemelése, így nem kell lemondanunk a rendszeres fogtisztításról, ami más jellegű gondokhoz vezethetne.

A ClearSmile tökéletes választás gyermekek és felnőttek számára egyaránt. A gyermekek hajlamosak csúfolni azt, aki fogszabályozót visel; ettől a kellemetlenségtől óvhatjuk a gyermekünket, ha láthatatlan szabályzót választunk számára. Felnőttként is tökéletes választás, hiszen magabiztosságot ad, bátran hordható akár egy jeles események alkalmával is; nem kell attól tartani, hogy egy randi vagy egy üzleti megbeszélés meghiúsulhat a tudatalatti benyomások következményeképpen. Ha fogszabályozóra van szükség, válasszuk a legmodernebb megoldást és mosolyogjunk, miközben alakul a fogsorunk!