LED panel online a legjobb áron

A mennyezeti LED-lámpák a korrelált színhőmérséklet (CCT) széles választékában állnak rendelkezésre, ami azt jelenti, hogy a felhasználó igénye szerint vásárolhat sárgától a hideg színig. A LED-es mennyezeti lámpák fényeloszlása ​​az összes vizsgált területen egyenletes, míg a hagyományos lámpák gyengébbek a fényeloszlás szegmensében.

LED panel online a legjobb áron várja önt az egloshop.hu weboldalon. A LED-es mennyezeti lámpák nulla UV-kibocsátást biztosítanak. Ez teszi őket a legkörnyezetbarátabb lámpákká a bolygón. A LED-es mennyezeti lámpák működtetéséhez nagyon alacsony feszültség szükséges, így alkalmasak feszültségingadozási helyekre vagy kültéri használatra. A LED-ek szélsőséges időjárási körülmények között is működhetnek, például rendkívül meleg vagy hideg időben. A LED panel becsült élettartama 6000 órától 50.000 óráig terjed, míg egy hagyományos izzó becsült élettartama alig 1500 óra! Igen, óriási a különbség, és ezt figyelembe kell venni!

A LED panelek nem tartalmaznak zümmögést, rádiófrekvenciás interferenciát és villogást. A legjobb minőségű fényt biztosítja. A két formaváltozatból az egyik kerek, a második pedig négyzet alakú. Ezeknek a lámpáknak a kerete többnyire könnyű alumíniumból készül, néha pedig tömör műanyagból. Kereskedelmi épületekben vagy műhelyekben a panellámpák a mennyezetekben felfedezett gyakori lámpatestek. Az egyedi izzókkal ellentétben a panellámpák fénykombinációt tartalmaznak az egyenletes fényeloszlás érdekében. Ha eljött az ideje új vagy továbbfejlesztett panellámpáknak vállalkozása számára, erősen javasoljuk a LED panellámpák használatát. Amennyiben rendelni szeretne nézzen be az egloshop.hu weboldalra. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti ha kérdéseket tenne fel.