Beltéri és kültéri játékok, cso kicsiknek és nagyoknak!

A csocsónak vagy asztali focinak nevezett beltéri szalonsport már régebb óta létezik, mint gondolná. Egyes források úgy becsülik, hogy kezdetei több mint egy évszázaddal ezelőttre nyúlnak vissza. Népszerűsége tartós, és évről évre folyamatosan szerez új, lelkes rajongókat.

Beltéri és kültéri játékok, cso-csó rendelhető a jatek-webaruhaz.hu weboldalra látogatva, tehát nézzen be hozzánk bátran és megtudhatja milyen olcsón megrendelhető ezt a játékot. A cso varázsa sok embert összezavarhat. Megértik az asztal és a rudak alapvető megjelenését és érzését, de maga a játék nem mindig tűnik intuitívnak. Ez az útmutató segít megérteni, hogyan kell csocsózni, hogy magabiztosan kihívhassa családtagjait és barátait a játéktermében egy meccsre. Kezdjük azzal, hogy a csocsóasztal tájáról beszélünk. Ha madártávlatból néz egy csocsóasztalt, egy futballpályát utánzó pályát lát majd. Ez szándékosan van így. Vannak olyan célzónák és vonalak, amelyek segítenek a távolság és a perspektíva érzékelésében, amikor játékban van. A rudakra erősített műanyag vagy fa „emberek” közvetlenül a mező felett lebegnek. A férfiak lába valójában nem érinti az asztalt. Ehelyett elég messzire lebegnek ahhoz, hogy vízszintesen, függőlegesen és akár átlósan is mozgatni tudják a labdát az asztal körül néhány ütéssel.

Csocsó játékosként az asztal egyik hosszú oldalán áll majd. Ön a felelős négy rúdért. Mindegyik rúd meghatározott célt szolgál, és egy közvetlenül ön előtt lévő fogantyú megfogásával manipulálható. Mi az a négy csocsóbot? Kettő a támadójátékra, kettő pedig a védekező akcióira szolgál. Középen van egy öt fős támadóléc és egy háromfős támadóléc. Ha együtt dolgoznak, segítenek megőrizni az uralmat a labda felett, és közelebb juttatni az ellenfél kapujához. Amennyiben csocsót rendelne itt a helye nálunk a jatek-webaruhaz.hu weboldalon.