Kuplungok a Bervinánál

Cégünk alapelvéhez híven, a fejlődést szem előtt tartva, a ’90-es években kezdett el a kuplungok gyártásával is foglalkozni. Eleinte csupán Svájcba szállítottunk, majd egyre több és több helyre, míg végül állandósult nálunk a kuplungok gyártása.

A kuplungok a Bervinánál alumíniumból és nemes acélból készülnek, melyek egyet jelentenek a minőséggel is. Bár cégünk teljes egészében magyar tulajdonú, és Magyarországon működik, ám több országba is szállít a Kelet-Európai régióban. Mindezt a rugalmasságunknak, az alkalmazkodóképességünknek tulajdonítjuk, hiszen mi mindig szem előtt tarjuk a vásárlók változó igényeit is. Sőt, ha szükség mutatkozik rá, akkor akár néhány darab kuplungot, vagy más egyéb terméket is készítünk. A legtöbb cég nem mutat erre hajlandóságot, mert egy gép átállítása olykor-olykor akár fél órát is igénybe vehet. Valamint a legtöbb vállalatnál már hónapokkal előbb megvan, hogy mit fognak majd előállítani, így nem szívesen foglalkoznak néhány darabos megrendelésekkel. Ám nálunk nem akadály, ha a vevő ezt kívánja meg. Így más országokból is egyre több és több megrendelés érkezik hozzánk, mint például Svájcból, de Ausztráliába is szállítunk.

A Bervina a technológiai fejlődést tartja mindenekelőtt a legfontosabbnak, éppen ezért szívesen együttműködünk, a jobb eredmény érdekében, az Önök mérnökeivel is. Ezáltal készíthetünk ugyanis más, egyéb felhasználási területekre is speciálisabbnál speciálisabb kuplungokat. Ha tehát a Bervinánál szeretne vásárolni, nem akadály, hogy minimális mennyiségben rendeljen tőlünk, hiszen nincs rendelési megkötés. A kuplungok mellett rendelhet tőlünk, egyebek mellett, szorítógyűrűt is, melyek acélból és öntöttvasból készülnek. Ezek különböző méretben is megtalálhatók vállalatunk termékkínálatában.