Bérelj profi stúdiót a hibátlan hangzásért!

A mi célunk az, hogy a Te zenekarodat sikerre vigyük! Ennek érdekében a legjobb hangstúdiót biztosítjuk számotokra. Egy profi hangstúdió márpedig elengedhetetlen a hibátlan hangzáshoz, a tökéletes hangzás pedig a sikerhez. A Nortyx Audio felszerelt, komolyan kiépített stúdiója vár, épp csak időpontot kell kérnetek és máris elkezdődhetnek a munkálatok, hogy mihamarabb minőségi zenével örvendeztessétek meg a hallgatóságot.

A Nortyx Audio által biztosított stúdióbérlés által biztos lehetsz abban, hogy a végeredmény még a legmagasabb elvárásoknak is képes tökéletesen eleget tenni. A rádió kompatibilis zene, a prémium minőségű hanganyag érdekében a stúdióbérlés során a legjobb eszközök és egy profi csapat támogatását élvezheted. A zene keverését és a masterelést digitális és analóg eszközök párhuzamos használatával végezzük, ami által a végeredmény nem csak digitálisan tiszta és hangos anyag lesz, hanem kellemes, inkább az analóg eszközökre jellemző meleg hangzású zene. Stúdiónkban kizárólag a legmagasabb követelményeknek megfelelő technikai berendezéseket használjunk.

A Nortyx Audio stúdióbérlése során lehetőség van a zenekari hangfelvételek készítése mellett film- és reklám szinkronizálásra, masteringra a világ legjobb stúdió monitorjain, restaurálásra, továbbá digitális és analóg keverésre. Általunk végleg elfeledheted a kis stúdiókra jellemző, digitálisan steril hangzásvilágot, hiszen a hangstúdió rendszertechnikáját nemzetközileg elismert hangmérnök segítségével állítottuk össze. A felvételekhez minőségi és márkás mikrofonokat, hangkártyát használunk.

Keresd fel weblapunkat, a http://hangstudio.hu oldalt, ahol minden információt megkapsz, amit tudnod kell a Nortyx Hangstúdióról, és a stúdióbérlés feltételeiről! Ha biztosra akarsz menni, olyan zenével szeretnétek előrukkolni, melyet öröm hallgatni, akkor várjuk jelentkezéseteket, kérjetek időpontot!