Krepp ágyneműhuzat – Kinek ajánlják?

A kényelmes hálószobához hozzátartozik a jó minőségű és szép ágyneműhuzat is, ami hozzájárul a jó alváshoz. A nem megfelelő körülmények és a kialvatlanság rontja a teljesítőképességet és csökkenti az immunrendszer teljesítőképességét.

Milyen hálószobánk legyen, és milyen ágyneműhuzatot használjunk?

Az ágyneműhuzatok típusa nem sokban tér el. Legnépszerűbb a kevert szálas pamut ágynemű, aztán pedig a 100% pamut ágynemű. Ezeknek az anyagösszetételű ágyneműknek inkább a gyártási technológiája az, ami különböző.

  • Krepp ágyneműhuzat
  • Flanel ágynemű
  • Szatén ágynemű
  • Selyem ágynemű
  • Pamutszatén ágynemű
  • Pamut ágynemű

Télen a flanel ágynemű, nyáron a krepp ágynemű az, amit a legjobban szeretünk. Kaphatóak 3 részes szettben, 7 részes kétszemélyes szettben és 6 részes, nagy paplanos szettben is. A tökéletes hálószoba ismérve a kényelmes ágy és a harmonikus, pihentető környezet meseszép színű és mintájú ágyneműhuzattal az ágyon. Egy minőségi fehér krepp ágynemű pedig igazi prémium, exkluzív benyomást sugall használóinak, mellyel betakarózva egyenesen a mennyországba repít.

Ágynemű
Ágynemű

A krepp ágynemű miért olyan népszerű és kiknek ajánlott?

Anyagösszetételét tekintve kétféle krepp ágynemű létezik: 100% pamut és kevert szálas pamut krepp. Utóbbi 80% természetes pamutot és 20% poliésztert tartalmaz. Előnyei közé tartozik a jó légáteresztő képesség, a tartósság, ami mind a színre és az anyag szerkezetére is igaz.
A krepp ágynemű 60 Celsius fokon is mosható, s így is megtartja színét és puha, komfortos marad.

A krepp ágynemű a szállodák, apartmanok, hotelek kedvence is. Nem igényel semmiféle különös bánásmódot, nem kényes, jól bírja a gyakori, magas hőfokú mosást is. Vasalni nem kell. Gyűrődött anyaga speciális nyomott eljárással készül, amit vasalással tönkretehetünk.

A krepp ágynemű így tehát ajánlott a szállodák részére, a rohanó háziasszonyok részére, a férfiak részére, akik nem szeretik a vasalást. Ajánlott még a kollégiumoknak is, hiszen itt sem jellemző az ágyneműhuzatra való túlzott odafigyelés. A krepp ágynemű 3 részes kivitelben tökéletes a gyermekek számára. A 7 részes krepp ágynemű garnitúra pedig a felnőttek, a párok szép ágyneműje lehet, melyhez már krepp lepedő is tartozik. A tiszta pamut krepp ágynemű igazán exkluzív megjelenést és stílusélményt ad otthonunknak.

Egy minőségi krepp ágynemű hosszú évekig hálószobánk éke lesz. A magyar krepp ágynemű pedig elvarázsol minden éjjel a pihe puha és kimagasló anyagával.