Padlószőnyeg lerakása szakemberrel, vagy nélküle?

A padlószőnyeg tökéletes melegburkolat azoknak, akik az otthon töltött időt teljes kényelemben szeretnék eltölteni.

Hová tehető a padlószőnyeg?

 1. Hálószoba
 2. Gyerekszoba
 3. Gardrób
 4. Nappali
 5. Dolgozószoba
 6. Iroda
 7. Edzőterem
 8. Étterem
 9. Templom
 10. Óvoda
 11. Szálloda
 12. Intézmények

A padlószőnyeg, vagy más néven szőnyegpadló ideális és kecsegtető az intézmények, illetve a közületi felhasználás során is. Nincs is magával ragadóbb egy olyan szállodai szobánál, amelynek padlóburkolata puha, meleg és selymes padlószőnyeg. Talpaink alatt, ha ilyen terül el, komfortosan érezzük magunkat.

A padlószőnyeg lerakása családi házak esetében már elvégezhető saját kezűleg is, szállodák, edzőtermek és intézményeknél azonban jobb szakemberrel lerakatni a szőnyeget. Ezeken a helyeken nagy igénybevételnek vannak kitéve a melegburkolatok, így nem árt a speciális és szakavatott munka. Aprólékosabb és precízebb munkát és tapasztalt kezeket követel.

Szőnyeg
Szőnyeg

Szőnyegpadló lerakása otthon, a hálószobában:

Tapasztald meg vele a mennyei érzést, hogy amikor reggel felkelsz az ágyból, minden négyzetcentiméteren meleg és vastag, puha, tekercses padlószőnyeg csiklandozza talpaid. Rakd le saját kezűleg. A padlószőnyeg alátét lerakása, a padlószőnyeg szegély felrakása nőként is kivitelezhető, ha van egy kis érzékünk a kétkezi munkához. Ha megvásároltuk a pontos padlószőnyeg mennyiséget, terítsük ki a tekercset a helyiségben. Hagyj rá a szélekre 10-10 cm-t és várj 1-2 órát, amíg átveszi a szoba hőmérsékletét. Ezután levághatod egy éles sniccerrel, vagy szőnyegvágó ollóval a széleket. Padlószőnyeg ragasztó elég a sarkokhoz is, nem kell az egész felületet lekenni. Használhatsz kétoldalas ragasztót is, itt nincs száradási idő sem.

Padlószőnyeg lerakása parkettára is történhet, de a padlószőnyeg lerakása betonra is jó megoldást nyújt, ha teszünk alá alátétet, ami puhábbá és melegebbé teszi majd.

Padlószőnyeg lerakása lépcsőre, folyosóra egyaránt tökéletes megoldást nyújt a kisgyermekes családoknál is. Ez a sokrétű melegburkolat tökéletessé teszi a lakást. Legfőbb előnye, amiért kedveljük a nagy kínálat. Vékony és vastag modern padlószőnyegek is kaphatóak, rengeteg gyönyörű színben. A shaggy padlószőnyeg mindenki kedvence, ez a típus igazi luxusérzést kölcsönöz a helyiségnek.

Irány az olcsó padlószőnyeg webáruház és a felújítás. Kitűnő hő- és zajszigetelő, ütéscsillapító, ízületkímélő padlószőnyeg választék mindenkinek, aki változást szeretne, ezáltal komfortosabb környezetben élhet.