HR tanácsadás – szervezetfejlesztés – Mit is jelent ez pontosan?

A HR jelentésével a többség tisztában van, ahogy a tanácsadás definíciójával is. Az azonban már kevésbé tiszta, hogy mégis mit jelent a kettő együtt, valamint miért érdemes igénybe venni ilyen szolgáltatást. Az alábbiakban ennek járunk utána!

HR tanácsadás – Sokan a HR kapcsán arra gondolnak, hogy az a személy, aki ezen a területen dolgozik, gyakorlatilag csak az állásinterjúk szervezésével és lebonyolításával foglalkozik. Holott a HR területen dolgozók feladata ennél jóval sokrétűbb, továbbá az is lényeges szempont, hogy mekkora vállalatról van szó. Ennek függvényében változhat a feladatkör sokszínűsége. Az azonban tagadhatatlan, hogy a HR-nek komoly feladata van a vállalat hatékony működésében, így olykor nem árt ezt a területet is fejleszteni. Ha valóban hatékonyan szeretné fejleszteni ezt a területet, akkor érdemes szakemberek segítségét kérni. Mi ehhez a learninginnovation.hu weboldal csapatát ajánljuk! A szakértők felmérik a megrendelő jelenleg alkalmazott módszereit és javaslatot tesznek a változás menedzselésének módjára, valamint közre is működnek mindezek lebonyolításában.

A szolgáltatás keretein belül említhetjük a stratégiai tervezést, csapatépítést, hatékonyság növelést, problémamegoldást, menedzsment tanácsadást, valamint konfliktuskezelést. Természetesen tréningek tartását is vállalják a szakemberek, hogy ezáltal is hozzájáruljanak a szervezetfejlesztéshez. Érdemes ellátogatni a learninginnovation.hu weboldalra és bővebben tájékozódni a HR tanácsadásról. A weboldalon a szolgáltatások teljes palettáját meg tudja tekinteni és bővebb információkat szerezni róluk! Így ki tudja választani azt, ami a legtöbbet adhat hozzá vállalkozásához!