Házilag a dugulások ellen

A duguláselhárítás X. kerület területén bármilyen típusú lefolyó elzáródására azonnali megoldást kínál. Ám aki nem szeretné rögtön a szerelők számát tárcsázni, néhány módszerrel és a háztartásokban általában fellehető kellékek segítségével saját kezűleg is megpróbálkozhat a dugulások megszüntetésével.

A dugulások elhárítása a X. kerület valamennyi utcájában kiszállási díj nélkül elérhető akár ünnepnapokon is. A szakemberek a nehezebb esetekkel is megbirkóznak, de gyakran az otthoni praktikák is meghozzák a várt eredményt. A dugulás elhárítás X. kerület és környékén tehát nem minden esetben igényli vízvezeték szerelő beavatkozását. Ha a mosogatóban vagy a mosdóban nem folyik le a víz, öntsünk bőségesen forró vizet lefolyóba, mert a szappant és a zsírt ez kiválóan oldja a csövek faláról.

Egyetlen tapasztalt dugulás elhárító sem vonja kétségbe a wc pumpa hatékonyságát. Ennek használatakor csak arra kell ügyelni, hogy teljes vákuumot képezzünk. Az ecet, a szódabikarbóna, a citromsav a kellemetlen csatornaszaggal is leszámolnak, a wc-ben pedig a pezsgőtablettákat vethetjük be. Ha egyik módszer sem válna be, a duguláselhárítás X. kerület a nap 24 órájában hívható!