Ezért fontos az ivóvíz szűrő!

A vízszűrőkre azért van szükség, hogy eltávolítsák vagy csökkentsék a nemzetünk ivóvizét szennyező számtalan vegyszert, amelyek némelyike ​​rákkal és endokrin zavarokkal jár. Ne vásároljon palackozott vizet. A marketingfelhajtás ellenére sem feltétlenül biztonságosabb a csapvíznél, vegyszerekkel szennyezett lehet, és több százszor többe kerül, mint a csapvíz.

Ivóvíz szűrő rendelhető kedvezményes áron a bolt.agroviz.hu weboldalon, tehát nem árthat benézni hozzánk ha ön is szívesen rendelne egy minőségi szűrőt. Ne használja fel újra az egyszer használatos palackozott vizes palackokat. A műanyag baktériumokat tartalmazhat, és lebomlik, és vegyi anyagokat bocsáthat ki. Időben cserélje ki a vízszűrőket. A régi szűrők baktériumokat tárolnak, és átengedik a szennyeződéseket. Ha extra védelmet szeretne, fontolja meg az egész otthonra használható szénszűrőt. Az egész otthonra használható szénszűrők eltávolítják a szennyeződéseket a zuhanyozás és mosogatás közben belélegzett gőzökből. Tisztességes szűrőért tisztességes áron vásároljon szénszűrőt. Hordjon rozsdamentes acél vagy más BPA-mentes palackokat. Hagyja ki az alumínium és kemény műanyag palackokat, amelyek biszfenol A-t vagy BPA-t tartalmazhatnak. Nem számít, hol él, vagy mennyire tisztának gondolja a vizet, a csapvíz valószínűleg olyan vegyi anyagokat tartalmaz, amelyeket nem szabad meginni. Valójában egy 2017-es ivóvízadatokra vonatkozó EWG-vizsgálat több mint 250 vegyszert talált hazánk közüzemi vízrendszereiben.

Ha meg szeretné tudni, mi van a csapvízben, nézze meg az EWG Csapvíz Adatbázisát vagy a helyi vízszolgáltató webhelyét, ahol megtalálja az ivóvízminőségi jelentést, amely a vízvizsgálattal kapcsolatos információkat tartalmaz. A közszolgáltatóknak évente el kell készíteniük ezeket a jelentéseket. Amennyiben vízszűrőt keres mert hallott az előnyeiről és kipróbálná ezeket, keresse fel még ma a bolt.agroviz.hu weboldalt.