Eredeti női parfümök online vásárlása egyszerűen!

A vanília eredete rendkívüli. Bár ma már az enyhe desszertekhez kötik, a fűszert trópusi éghajlaton szüretelik szerte a világon. A planifolia orchidea, amelyből származik, egy gyönyörű sárga és fehér virág, amelynek lágy illata különbözik a növény hüvelyétől. Amikor Quentin Bisch parfümész mindezt megtanulta a gyakornok évei alatt, megfogadta, hogy egy napon megalkotja a virágon alapuló illatot. Évekkel később a párizsi divatház, a Chloe számára elkészítette a remek és burkoló Vanilla Planifolia-t, a többi pedig már történelem.

Eredeti női parfümök, köztük a fent említett Chloe is megrendelhető méghozzá igen kedvezményes áron a probeauty.hu weboldalon, ezért nem fogja megbánni ha ellátogat hozzánk. A Tom Ford nem divatmárka, ez egy életstílus. Tom Ford több Soleil illatot is kiadott, de a legújabb, a Soleil Brûlant a legpazarabb. Az aranytéglának tűnő fémpalacktól a borostyán, a tömjén és a fekete méz használatáig minden a luxusról árulkodik. Bármilyen extravagáns is, a Soleil Brûlant nem pimasz, hiszen a könnyedebb jegyek, mint a mandarin segít megőrizni a finom szexisséget. Tudta, hogy Christian Dior igazi ínyenc? Az ikonikus tervezőnek határozott véleménye volt a desszertről, személyes kedvence pedig egy péksütemény volt, amelyet a híres párizsi Maxim’s étteremben készítettek neki.

A Diorama Gourmand receptje elveszett a történelemben, de ez nem akadályozta meg Francois Demachyt, a Dior ház parfümőrét abban, hogy tisztelegjen ez előtt. A Maxim’s étlapjának cukros szellemiségéhez igazodva Demachy egy vaníliát, rumot és kakaót erősítő parfümöt álmodott meg. Az olyan jegyek, mint a pacsuli és a borostyán, mélységet adnak az illatnak, de ez az a függőséget okozó, ehető összetevője a végső keveréknek, amitől napokig vágyni fog a csokoládé után. További részletekért és rendelésért nézzen be a probeauty.hu weboldalra.