Dr Zsuffa Ákos a Pogányban átadott Zsályaligetről

Zsályaliget elnevezésre hallgat a nemrégiben átadott családi élménypark és csúcsszálloda, mely nem csak kitűnő szórakozást nyújt gyermekek és felnőttek számára, hanem a környezettudatosságra is felhívja a figyelmet. A tulajdonos dr Zsuffa Ákos mesélt az elkészült projektről.

Dr Zsuffa Ákos, tulajdonos számolt be a nem régiben megnyílt Zsályaliget Hotel és Élménypark elnevezésű huszonhárom hektáron elterülő komplexumról és területről. A hotel hétszáz négyzetméteres és teljesen akadálymentesített, ráadásul wellness-részleg és konferencia terem is várja az ide érkezőket. A hely kialakítása során nagy hangsúlyt fektettek a gyerekekre és a környezettudatosságra. Ezt bizonyítja, hogy a szállodához tartozó parkban több, mint harminc attrakciót alakítottak ki, mely elsősorban gyermekeknek szól. Az attrakciók közt található ügyességi quad pálya, trambulinpark, valamint gumijátszótér. Ezenkívül nem érdemes kihagyni a hely nevezetességeit és élővilágát felvonultató interaktív tanösvényt sem. A gyerekek számára a háziállatokat bemutató agrárfarm és nomád farm is hatalmas élményt jelent. Továbbá a nádlabirintust sem érdemes kihagyni.

Zsuffa Ákos, a tulajdonos elmondta, hogy az élményparkhoz egy okos ház funkcióval is rendelkező háromszáz négyzetméteres fogadóépület is tartozik. Akárcsak az egész park területén, úgy a fogadóépületben is szelektíven gyűjtik a szemetet, valamint napkollektorokat is alkalmaznak, ezzel is óvva a környezetet és felhívva a figyelmet a környezettudatosság fontosságára. A Zsályaliget Hotel és Élménypark nyolcszáz millió forintos forrásból került kialakításra, ebből ötszáz millió európai uniós forrás. Egy biztos, érdemes ellátogatni Pogányba, a Zsályaliget Hotel és Élményparkba!