Builder gel termékek a lehető legjobb áron!

Mi is pontosan az építő gél? Az építőzselé sokkal vastagabb zselé: ugyanúgy alkalmazva, mint a géllakk, nem csak hosszúságot és formát hoz létre, hanem kivételes erősséget ad a körömnek. Az építőzselék természetes körömfedéshez vagy körömhosszabbításhoz is használhatók. Míg sok építőzselét egy edényben és egy külön ecsettel szállítunk, vannak olyan opciók, amelyek mindent tartalmaznak, amire szüksége van egy praktikus kis üvegben!

Builder gel online olcsón várja a marilynails.hu weboldalon, tehát látogasson el még ma hozzánk és itt mindent megtudhat a jobbnál jobb lakkokról. Építőzselé alá alapozót is teszünk? Használni kell géllakk alapréteget a Builder Base előtt? A Builder Base géllakk kezeléséhez általában nincs szükség géllakk alaprétegre. Ha azonban ügyfelének vékony körmei vannak, amelyek könnyen hajlanak javasoljuk, hogy vigyen fel 1 réteg normál alaplakkot, a szokásos módon kikeményedve a builder gel alapozása előtt. Miért nem köt ki az építőzselém? Az is előfordulhat, hogy túl vastagon hordja fel a gél-lakkot. Ha a géllakkot túl erősen hordja fel, az UV-fény nem tud áthatolni a teljes rétegen, hogy megfelelően megkössön. A meg nem kötött géllakk fénytelenné teheti a fedőréteget, és tisztítószerrel is letörölheti.

Az építő gél általában két különböző részre osztható, nevezetesen a kemény építőzselére és a lágy építőzselére. A legszembetűnőbb különbség a kettő között az, hogy a kemény építőzselé összességében erősebb, mint a lágy építőzselé. Hosszú körömhosszabbításnál a kemény építő használata javasolt, míg a rövid természetes körömre puha építőzselét használunk. A természetes köröm előkészítése az építőzselé felhordása előtt viszonylag megegyezik az akrillal. Amennyiben többet tudna meg és megtekintené az árakat nézzen be a marilynails.hu weboldalra.