Base top gel az igényes kezekre!

Minden vállalkozásnak minőségi anyagokra van szüksége ahhoz, hogy elégedett ügyfelei legyenek. Éppen ezért még a manikűrben is professzionális anyagokra van szükség, hogy a kliensek minden vágyát kielégítse. A manikűrös szakemberek igényeinek kielégítésére a marily nails professzionális anyagokat és eszközöket biztosít. A base top gel minden mani-pedi szalon központi eleme. Ezért kínálunk Önnek kivételes minőséget megfizethető áron.

Base top gel rendelhető a marilynails.hu weboldalra látogatva, tehát ne habozzon, keressen fel minket bátran és tekintse meg jobbnál jobb termékeinket a magas minőségért. Rugalmas, közepesen vékony sűrűségű, oldható és kiváló tapadású alap és fényes gélt kap ezzel a termékkel. Alkalmas kenhető lakkzselé felületére és bármilyen műköröm tömítésére. Hetekig ellenálló és fényes bevonatot képez. Kötés után rögzíteni kell. Kiváló tapadást jelent a természetes körmökhöz a rugalmasságával és szilárdságával. Minimális zsugorodást biztosít a természetes és kényelmes felületért. Segít a körmöknek szép és erős maradni, meghosszabbítva az élettartamot. Szabadalmaztatott technológiájú csiszolásmentes, sűrű konzisztenciájú fedőzselét kínálunk, amely kiváló a legyengült körmök kezelésére vagy a köröm csiszolásának elkerülésére. Gyönyörű, fényes felülettel lezárja és védi a gélmintákat. Megakadályozza a napi tevékenységből eredő elszíneződést, illetve sérüléseket. Kötés után törölje le körömtisztítóval.

A base top gel egy újdonság kínálatunkban, amelyet az Ön igényeire reagálva hoztunk létre. Kényelmes megoldás mindenkinek, aki megbízható alapot és felső réteget keres egy termékben! A base top gel kettő az egyben, azaz egy többfunkciós lakk, amely alapként kiváló tapadást garantál, és egyben ellátja a csúcsminőségű magasfény funkciót, a stílus és a színvédelem tartóssága érdekében. További részletekért nézzen be a marilynails.hu weboldalra.