Xerox dobkazetta online vásárlása gyorsan és egyszerűen!

A dobegység továbbítja a festéket a papírra. Ez egy fényérzékeny bevonattal ellátott alumínium henger, és amikor megnyomja a “print” gombot, a dob felülete statikus töltést kap, a lézer pedig képet szkennel a felületére. A dob ezután megfordul és felveszi a festéket a kazettából, hogy elkészítse a képet, és ezt közvetlenül az alatta áthaladó papírra hengereljük.

Xerox dobkazetta várja kedvezményes áron az onlinetoner.hu weboldalon, ezért bátran nézzen be hozzánk hiszen biztosan megtalálhatja azt a terméket, ami megfelel a Xerox nyomtatóhoz. Bár mind a festékkazetta, mind a dobegységek nélkülözhetetlenek a papírra való nyomtatáshoz, a dobkazetta mégis egy komolyabb egység a tonerhez képest. A dobegység cseréje nagymértékben függ a nyomtató kialakításától, mivel a dobegység és a tonerkazetta nagyon gyakran kombinálva is lehet, vagy külön is megvásárolható, egyetlen egységként. Összességében ez nyomtatónként eltérő lehet, mivel a nyomtató fogyóeszközeinek követelményei márkánként eltérőek lehetnek. Így, míg egyes nyomtatóknak egyszerűen ki kell cserélniük a festékkazettát, másoknál előfordulhat, hogy a tonerkazettát és a dobegységet is teljesen ki kell cserélni méghozzá egyszerre

A dobkazetta (más néven képalkotó egység) egy olyan alkatrész, amelyet általában a festékkazettához rögzítenek. Általános keretszerkezettel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a tonerkazetta szépen „üljön” és problémamentesen működjön. Egyes márkák, mint például a Xerox és a Samsung dob- és a festékkazettáit úgy tervezték, hogy külön egységet képezzenek az egyszerűbb karbantartási munkák és megfizethetőbb tonerárak biztosítása érdekében. Más márkák, mint például a Canon és a HP, a festékkazetta és a dobkazetta egységei egyetlen festékkazettában vannak kombinálva, így általában valamivel magasabb árra számíthat. Bővebb leírásért keresse fel az onlinetoner.hu weboldalt.