Babaváró fotózás Kövér Tímea fotóssal

A várandósság időszaka minden nehézségével és szépségével együtt csodálatos időszak, melyet sokan szeretnének megörökíteni. Ha szeretnéd te is képeken viszont látni, ahogy kis csodád kerekedő pocakodban van, akkor mindenképp érdemes profi babaváró fotózáson részt venni.

Kovertimea.hu – Ahogy gyermeked nagyobb lesz, biztosan érdekelni kezdi, hogy ő hogyan lett, hogy lehetett a pocakodban. A képeket megmutatva válaszolhatsz a sok-sok kérdésre. A babaváró képeket a család is szívesen nézegeti, így biztosan ők is örülnek egy-két fotónak, melyet ajándékba kapnak. A férfiak általában nehezebben viselik a fotózást, sőt sokan hallani sem akarnak arról, hogy kamera elé álljanak. Ebből a csodás élményből viszont kár volna kimaradnia az apukának, így mindenképp célszerű neki is részt venni a fotózáson. Ha nagyon ódzkodik tőle, akkor arra is van lehetőség, hogy a fotózás utolsó szakaszában érkezzen meg, amikor már csak a közös képekre kell koncentrálni.

Ha szeretnél babaváró fotózáson részt venni Kövér Tímea fotóssal, akkor kétféle csomag áll rendelkezésedre, az alap és az exkluzív. Az alap csomag hatvan perces fotózás egyféle kismama ruhában és a végeredmény tíz darab kidolgozott, digitális fotó. Az exkluzív csomag két darab kismamaruhát tartalmaz, a fotózás pedig legalább kilencven percig tart. Ezenkívül a végeredmény tizenöt darab retusált fotó digitális formában, amelyek közül négy darab fekete-fehér változatban is elkészül. Az exkluzív csomag profi sminket is tartalmaz. Ha további retusált képeket is szeretnél, természetesen arra is van lehetőség, felár ellenében. Bővebb információkat a kovertimea.hu weboldalon találsz!