Minőségi és megbízható Wellnet víztisztító

Testünk több mint 60%-a vízből áll. Ennek a vízösszetételnek a fenntartása a jó egészség kulcsa. Ennek ellenére a szűretlen csapvíz tartalmazhat olyan szennyeződéseket, amelyek nem feltétlenül jók az egészségünknek, ami felveti a kérdést: „Egészségesebb-e a szűrt víz az Ön és családja számára?” A rövid válasz a következő – feltétlenül!

Wellnet berendezések elérhetőek a wellnetviztisztito.hu weboldalra látogatva, tehát kattintson ide és rögtön a szeme elé tárulnak víztisztító eszközeink. A szűretlen víz gyakran kellemetlen ízt és szagot hordoz, különösen akkor, ha az önkormányzatok túl sok vagy nem elegendő klórt adnak hozzá. Megtörténik. Ez különösen igaz lehet a több természetes vízforrással rendelkező régiókban. A vízszűrő rendszer tisztább, biztonságosabb és jobb ízű vizet ad italának, és sokkal jobb teát és kávét készíthet belőle! Önkormányzataink klórt használnak vizeink tisztítására, elsősorban a szerves szennyeződések eltávolítására. A klór természetesen a vízben marad. Lehetnek más vegyszerek is, például fluor, peszticidek, tisztítószerek és gyomirtó szerek. A lista folytatódik. A nagyszerű hír az, hogy a csapvízben lévő vegyszerek 99%-a szűréssel eltávolítható. Bár a klórral kezelt víz tisztának tűnik, sok forrásból erősen javasolt a klór eltávolítása az ivóvíz legjobb egészsége érdekében.

Lehet, hogy azt gondolja, hogy a klór eltávolítja az összes káros baktériumot. És igaza is van. A káros szennyeződések azonban sokféle módon bejuthatnak a vízbe, például az elöregedő vízellátási infrastruktúra szivárgásával. Kicsit riasztó, igaz? A vízszűrő használatával elkerülheti a káros kórokozók sokaságát a vízforrásban. A nagy mennyiségű káros baktériumnak való kitettség számos betegséghez vezethet, mint például a kolera, a gyomor-bélhurut és még a tífusz is. Sokkal biztonságosabb az az ivóvíz, amelyből az összes káros mikrobát eltávolították. További részletekért keresse fel a wellnetviztisztito.hu weboldalt.