Life extension termékek alacsony áron!

A „kiegészítők” kifejezés vitaminokra és ásványi anyagokra, valamint aminosavakra, például L-karnitinre, antioxidánsokra, például koenzim CoQ10-re, valamint gyógynövényekre, például echinaceára vonatkozik. Multivitaminnak nevezett kiegészítő formulákat is találhat, amelyek vitaminokat és egyéb, a jóléthez szükséges tápanyagokat egyaránt tartalmaznak.

Life Extension termékek várják önt is a vitaminstore.hu weboldalon, ezért kattintson ide bátran és megtalálhatja a teljes készletet a legmagasabb minőségű termékekkel.  A vitaminok és étrend-kiegészítők szedése jó biztosíték az esetleges táplálkozási hiányosságok pótlására. Még akkor is, ha az étrendje tele van tápanyagban bővelkedő szuperételekkel, valószínű, hogy kihagy néhány fontos tápanyagot. Például, hacsak nem eszik rendszeresen zsíros halat, omega-3-mal kell kiegészítenie, hogy a halolaj szív- és agyegészségügyi előnyeit élvezhesse. Ezen túlmenően egy bizonyos egészségügyi cél elérése érdekében megveheti a táplálékkiegészítőket is – legyen szó C-vitaminról az immunrendszer támogatására, kollagénről az egészséges bőr és ízületek gondozására, luteinről és asztaxantinra a szem egészségére, sportkiegészítőkről vagy egy speciális egészségre vonatkozó formuláról az egészséges súlyhoz.

A hiány elkerülése érdekében érdemes jó minőségű multivitamint szedni, amely legalább B-vitamin komplexet (B12-vitamint, folsavat, biotint és egyéb B-vitaminokat tartalmaz), C-vitamint, D3-vitamint és E-vitamint tartalmaz. A kurkumin nagyszerű lehetőség a szív egészségére, az agyműködésre, a kényelmes ízületekre és még sok másra; a prebiotikumok és probiotikumok támogatják az optimális emésztési egészséget (és ki ne szeretné ezt?). Ha növényi alapú étrendet követ, a legtöbb vitamint és étrend-kiegészítőt vegetáriánus kapszulákból kaphat, beleértve a vegán D3-vitamint is. Amennyiben többet tudna meg kattintson a vitaminstore.hu-ra.