Az ambuláns szájsebészet Székesfehérváron is várja!

Bármilyen fogorvosi problémája is van, bármilyen komolyabb beavatkozásra is van szüksége, nem kell utaznia, nem kell várakoznia, ugyanis rendelőnk teljes körű megoldást tud biztosítani, olyan beavatkozásokat is elvégzünk, melyekre a legtöbb rendelőben nincs lehetőség.

Az ambuláns szájsebészet Székesfehérváron várakozás nélkül rendelőnkben mindenki számára könnyedén elérhető. A legtöbb esetben felmerülő beavatkozásokra, mint a betört foggyökér eltávolítása, a bölcsességfog húzás és más hasonló beavatkozások elvégzésére többé nem kell várnia, nem kell a várólista miatt stresszelnie, ugyanis nálunk nincs várakozási idő, sőt mi több, sürgős esetben akár már aznap is fogadhatjuk pácienseinket.

A szájsebészet, avagy a száj területére korlátozódó sebészi beavatkozások, ezen belül is a fekvőosztály nélkül elvégezhető kezelések fogorvosi rendelőkben adottak, ha a fogeltávolítás, a foggyökér-eltávolítás, a bölcsességfog-eltávolítás, vagy a beékelődött fogak sebészi eltávolítása, esetleg az íny- és csont műtétek, a csontpótlás vagy bármi más az, amire szüksége van.

Ne feledje, a H&H Dental rendelő Székesfehérváron várja korszerű és fájdalommentes szájsebészeti beavatkozásokkal, avagy ha mellettünk dönt biztosan nem fogja csalódás érni, a végeredmény hibátlan, egészséges fogsor lesz!