Apartman Székesfehérvár közelében!

Székesfehérvári apartmanunk tökéletes lehet nyaralásra és üzleti út esetén is, hiszen kedvező áron bérelhető egy vagy akár több napra is. Apartmanunk másfél szobás, hálószobás és nappali konyha is van, így minden megvan a kényelemhez. Ha olcsón szeretne szállást foglalni, csapjon le az apartmanra még ma!

Apartman Székesfehérvár vár mindenkit kedvező árakkal, kényelemmel és jól felszerelt helyiségekkel, ezért látogassa fel bátran a pekiapartman.hu weboldalt, hogy többet tudjon meg erről az apartmanról, ami nagyon jól megközelíthető az autópályáról. Székesfehérvár a királyok városa, így látnivaló van bőven. Az apartman konyhája nagyon jól felszerelt, kávét és teát is lehet főzni, a fürdőben pedig egy okosmosógép segíti az itt-tartózkodást. A fürdőszoba igen tágas és a folyékony szappan, a hajszárító és a törölköző is bátran használható bármikor. Manapság már elengedhetetlen a TV és a Wi-Fi hálózat, ezért természetesen ez is elérhető az apartman területén. A konyhában sütésre és főzésre is bármikor lehetőség van, a teraszon pedig egy kellemes reggelit is elfogyaszthat családjával ha jó az idő odakint.

Ha további részleteket szeretne megtudni székesfehérvári apartmanunkról, vagy arról, hogy itt milyen programok várják önt és egész családját, keresse fel mindenképpen weboldalunkat, a pekiapartman.hu-t, hiszen itt mindent megtudhat, megtalálhatja az árakat és a székesfehérvári apartmanról akár képeket is nézhet. Kérdéseivel forduljon bátran barátságos ügyfélszolgálatunkhoz, csak tárcsázza bátran a +36-70-386-8141  telefonszámot, vagy töltsön ki egy űrlapot weboldalunkon a nevének, e-mail címének és üzenetének megadásával. Az apartmannak saját parkolója van, a lakás belső területe klímával ellátott, és újság- valamint könyv olvasására is van lehetőség.