A felrobbanó WC esete

Bármilyen furcsán hangzik, de vannak olyan sztorik, melyekben a magán könnyíteni kívánó áldozatra egész egyszerűen rárobbant a WC kagyló. Sajnos ezek nem csak városi legendák vagy mesék, hanem megtörtént esetek.

A felrobbanó WC esetéről itt olvashat bővebben! Anno 2013-ban egy brooklyni férfi le akarta ellenőrizni, hogy van-e vízszolgáltatás vagy szünetel. Ennek kiderítésére megnyomta az öblítő gombot, a WC pedig az arcába robbant. Még pedig olyannyira, hogy a kórházban harminc öltéssel tudták helyre hozni a férfi arcát. A világ másik felén, egy Hupej nevű településen egy karaoke bárban is megadta magát egy WC és szabályosan szétrobbant, még pedig egy magán könnyítő nő alatt. A nő nemi szervébe egy 7 centiméteres porcelánszilánk került, amit egy háromórás beavatkozással tudtak csak eltávolítani az orvosok. A nőt napokig az intenzíven kezelték, azóta szerencsére jó állapotban van. Ezek a megdöbbentő esetek rémületre adhatnának okot, azonban szerencsére nem kell pánikolni, ugyanis ezek kirívó esetek, melyeknél úgy is fogalmazhatunk, hogy az áldozatok rossz időben voltak rossz helyen.

A felsorolt két eset mindenképp kirívó, így nem kell attól félni, hogy ez az Ön otthonában is megtörténik. A brooklyni férfi esetében a vízszolgáltatás napok óta szünetelt, így valószínűleg nagy mennyiségű levegő került a feltételezhetően sérült csővezetékbe. Ahogy a férfi lehúzta a WC-t a lefolyóba áramló, a tartályból nagy nyomással távozó víz ütközött a beszorult levegővel, aminek következtében akkora túlnyomás keletkezett, ami a WC robbanásához vezetett. Szerencsére nagyon kicsi a valószínűsége, hogy otthonában ezek a körülmények megvalósuljanak, így nem kell tartani a WC csésze felrobbanásától! Bővebb információkért látogasson el a gazszerelo-futesszerelo.hu weboldalra!