A csúcstechnológia vívmányainak találkozása otthonában

Az otthonautomatika viszonylag új, sokak számára idegenül hangzó fogalom. Hogy miért érdemes közelebbről megismerkedni vele? Mert olyan minőségi lehetőségeket és olyan sokoldalú felhasználási módokat rejt magában, melyek között az Ön számára is található fontos, vonzó, sőt, akár ellenállhatatlan. A még kényelmesebb életstílus az Ön ajtaján is kopogtat, itt az alkalom, hogy befogadja és hétköznapjainak részévé tegye!

Az otthonautomatika nem pusztán okos készülékek gyűjteménye lakásában, hanem egy minden részletében együttműködő, precízen és az Ön személyes igényeire szabottan tervezett rendszer, mely a komfort eddig ismeretlen fokozatával ajándékozza meg Önt és családját. Az otthonautomatika nem kizárólag és elsősorban a csúcstechnológia megszállottjainak lett kitalálva, hanem mindazoknak, akik szeretnék saját maguk számára megkönnyíteni a hétköznapokat, egyszerűvé és gyorsabban elvégezhetővé tenni a mindennapos feladatokat, melyek életünk szerves részei.

Az automatizált világ, az automatizált otthon első hangzásra talán ridegnek hathat, pedig lényege éppen ennek az ellenkezőjében rejlik: még közelebb hozni magunkhoz otthonunkat, még inkább személyre szabni és élhetőbbé tenni azt a teret, ahol életünk és velünk együtt családunk életének jelentős része zajlik. Legyen szó a kényelemről, a biztonságról, a szórakozásról vagy az energiatakarékosságról, az otthonautomatika mindenből a maximumot nyújtja. Könnyen kezelhető felületekkel teszi a világ bármely pontjáról szabályozhatóvá a lakás egyes berendezéseit, lekapcsolja a lámpákat, lehúzza a redőnyöket, szabályozza a hőmérsékletet és nem utolsó sorban lenyűgöző moziélményt tesz elérhetővé eddig is kényelmes, ám az automatizálás után szinte újjászületett otthonában!