Vonóhorogra szerelhető kerékpártartók

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartó minden kerékpárkedvelőnek jól jöhet, hisz ezzel könnyedén, és bárhová magával vihetik járgányukat. A kerékpártartók előszerelt pántokkal és hevederekkel vannak felszerelve, melyek még nagyobb biztonságot nyújtanak szállítás közben.

A vonóhorogra szerelhető kerékpártartók kedvező áron! A leginkább kedveltnek a Thule cég gyártmányai számítanak. Ez a cég Európában a legismertebb és legjobb csomagtartó, tetőbox és kerékpártartó gyártó, ami nem is csoda, hisz minden termékük minőséges. A kerékpártartói egyszerűen felszerelhetőek, minden körülmények közt biztonságos szállítást garantálnak a kerékpár tulajdonosoknak. Vásárlásukkal jó üzletre tesz szert, hisz egyik nagy előnyük, hogy minden típusú vonóhorogra rögzíthetőek, könnyen levehetőek, így ha épp nincs rájuk szükségünk, pár mozdulattal összecsukhatóak, és még a kisebb csomagterekben is kényelmesen elférnek.

Látogass meg alkatreszek.hu weboldalt, és keresse meg az Önnek megfelelő Thule vonóhorogra szerelhető kerékpártartót, nálunk több típus közül is választhatnak az érdeklődők. Ezeken típustól függően 2-4 kerékpárt tudnak egyszerre szállítani. Felszerelésük nemcsak hogy könnyű, de semmilyen szerszámra nincs szükség, pár perc alatt elvégezhetjük. Kínálatunkból megrendelheti a Thule EuroClassic G6 típusú kerékpártartót, ami optimális megoldás a rugalmasságot és nagy teherbírást kínáló, prémium kerékpártartót igénylő családoknak. Erre még szerelhetnek adaptereket is, amik lehetővé teszik, hogy további kerékpárokat rögzíthessen. Ezenkívül vásárolhatnak prémium kategóriás Thule EuroWay G2 típust, aminek megjelenése elegáns, könnyű és kompakt. Egyszerűen összecsukható, mellyel elérhető a kényelmes tárolás, így még a kisebb csomagterekbe is befér. Weboldalunkon megtekintheti egyéb vonóhorogra szerelhető kerékpártartókat, illetve teljes autóalkatrész kínálatunkat is.