Világítós kilincs kedvező áron!

A sokak által kínai kilincsként ismert acél világítós kilincs, párban kapható acél biztonsági ajtókhoz. A külső kilincs „világítós”, ami abban nyilvánul meg, hogy egy kék színű Led világítja meg a kulcsnyílást a kilincsen levő gomb lenyomásakor.

A világítós kilincs kedvező árú csomagjában kapható egy külső pajzs, és ehhez egy kilincs, egy belső pajzs, amihez szintén jár egy kilincs, 2 db műanyagból készült hézagoló lemez az ajtó és a pajzs közé, egy kilincstengely, valamint 2 db M5 csavar. Sok esetben nagyon nehéz megmondani, hogy egy ajtóra jobbos vagy balos kilincs kell, íg mindig olvasson utána pontosan, és nézze meg alaposan a zar-zarbetet.hu weboldalon rendelhető kilincsekről alkotott műszaki rajzokat. A jobbos és balos kilincshez ugyanaz a csomag tartozik, és a zar-zarbetet.hu-n is ugyanazt a termékleírást olvashatja mindkét típusú kilincsről. Ezek a világítós kilincsek manapság igen elterjedtek, különösen kedvező áruk érdekében.

Kilincs választékunk napról napra bővül, úgyhogy ha kilincsre vágyik, a legmegbízhatóbb és legolcsóbb megoldás az online zárszaküzlet. A világítós kilincsek és más típusú kilincsek további információit valamint a rendeléssel kapcsolatos bővebb leírást megtalálhatja a zar-zarbetet.hu weboldalra kattintva. Amennyiben kérdései merülnének fel, vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal a +3620/5711-792 telefonszámon, vagy küldjön e-mailt az info@zar-zarbetet.hu e-mail címre és embereink készségesen állnak minden kedves megrendelőnk rendelkezésére. Keresse fel tehát weboldalunk széles kínálatát a kilincsekért, zárbetétekért, és egyéb minőségi zárakkal kapcsolatos termékekért rendkívül kedvezményes áron, amelyeket csakis a zár-zárbetét online zárszaküzletben kaphatja meg.