Biztonsági zárbetét a legjobb helyről!

Biztonsági zárbetét kínálatunkban az 1kulcs.hu weboldalon 3 típusú zárbetétet tudnánk kiemelni, amelyek igazán kiemelkedőek és híresek a maguk kategóriájában. A Titan, egy szlovéniai gyártó, amely csakis a minőségre törekszik, az Abus, amely egy német gyártó, és ez a leghíresebb a 3 közül, valamint a Kaba Elzett, amely az évek során bár veszített minőségéből, de még mindig igen keresettek Magyarországon.

Biztonsági zárbetét kategóriáink első és legkedveltebb darabja talán a Titan K1, amely alapfokú védelmet nyújt. 3 db. kulccsal szállítjuk házhoz, felülete krómozott, és 5 aktív csapos mechanikával rendelkezik. Ez a típus letapogatás elleni, és fúrás elleni védelemmel is rendelkezik. Amennyiben kedvező árú, ám minőségi zárbetétre vágyik, mindenképpen ez a megfelelő választás. Az Abus D6 már egy középkategóriás zárbetét típus, amely normál, gombos, valamint fogaskerekes kivitelezésben is elérhető webáruházunkban kedvező áron. A kulcsmásolás és kulcsregisztráció ennél a típusnál elérhető. Gombos változata fúrásvédelemmel, letapogatás elleni védelemmel, valamint kódkártyával is rendelkezik.

A Kaba Elzett X-11 egy rendkívül kedvelt típus, amely nagyon jó ár/érték aránnyal rendelkezik. 11 aktív csapja következtében garantáltan magas védelmet biztosít a betörésekkel szemben. Mechanikai védelme is hihetetlenül nagy, hiszen fúrásvédelemmel és maghúzás védelemmel is rendelkezik. Látogassa fel weboldalunkat, az 1kulcs.hu-t a biztonsági zárbetétet további részleteiért, vagy kérdések felmerülése esetén bátran vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@1kulcs.hu e-mail címen, vagy a +3620/4454-072 telefonszámot tárcsázva.  Amennyiben biztonsági zárbetétre vágyik, ne habozzon, válassza az 1kulcs.hu minőségi és pénztárcakímélő zárbetéteit!