Vezérműszíj készlet kedvezményes áron!

A vezérműszíj készlet görgőkészletből, csavarokból, valamint egy keresztbordás szíjból áll, amit fogasszíjként is emlegetnek, ez pedig lehetővé teszi a pontos szinkronhajtást. A vezérműszíj készlet nagy igénybevételnek van kitéve nap mint nap, hiszen ezáltal működnek a vezérműtengelyek, amelyek a motorok szelepeit hajtják.

Vezérműszíj készlet kapható rendkívül kedvezményes áron az alkatreszek.hu weboldalon. Korábban a vezérműszíj helyett egy lánchajtás végezte el ugyanezt a munkát, de manapság a vezérműszíjakat már modern, kompozit anyagokból készítik el, például üvegszálból vagy kevlárból. Ezek a korszerű vezérműszíj készletek sokkal halkabbak és könnyebbek is a régebbieknél. Készletünkön többféle márkájú vezérműszíj készletet is találhat, ott van például a Ruville vezérműszíj készlet, a Contitech, a Bosch, a Gates, valamint az Skf is. Még napjainkban is sokat vitáznak arról, hogy mikor is kell vezérműszíjat cserélni, és hogy vajon az évek számítanak-e inkább, vagy a 60-70 ezer megtett kilométer.

Vezérműszíj cseréje esetén nagyon oda kell figyelni arra, hogy mit is tartalmaz a készlet, hiszen van olyan, amely 1 darab fogasszíjat és 1 darab görgőt tartalmaz, de van olyan vezérműszíj csomag, amely 2 szimmeringet is tartalmaz ezeken felül. Amikor a vezérműszíj cserére kerül a sor, akkor is nagyon fontos a minőség, ezért megéri inkább egy olyan vezérműszíj készletbe fektetni, ami valóban megbízható. További információkért és bővebb leírásért megéri fellátogatni weboldalunkat az alkatreszek.hu-t, hiszen itt a teljes vezérműszíj kínálat is elérhető lesz. Amennyiben kérdéseket szeretne feltenni valamelyik termékünkről, erre is van lehetősége, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal az info@kovacsauto.hu e-mail címen, vagy akár tárcsázhatja a +36 62 468 444 telefonszámot is.