Alacsony airboard árak

Cégünk minden airboardot 1-2 munkanap alatt házhozszállít, ráadásul a költségek miatt sem kell aggódni, hiszen a házhozszállítás teljesen ingyenes, és minden airboardra 1 éves pénzvisszafizetési garanciát is vállalunk. Az airboardok, más néven hoverboardok kiváló szórakozási lehetőséget jelentenek, ráadásul a koordinácós képességet is fejlesztik.

Az airboard ár megtekinthető weboldalunkon a járművek képei és leírásai mellett a kulonlegesbolt.hu-n. A Hoverboard A8 fire az egyik legkiválóbb darab weboldalunkon, ráadásul most akciós áron kapható. Ez az airboard is nagyon könnyen használható, egyszerű használata pedig a G-szenzoroknak köszönhető. A jármű kezelését néhány perc alatt el lehet sajátítani, hiszen csak rá kell állni, majd pedig előre vagy hátra helyezni a súlyt. Kanyarodás esetén a jobb vagy bal láb billentésére van szükség. Ez a hoverboard maximum 120 kg súlyt bír el, a jármű súlya pedig 10,5 kg. Az airboard a technika legújabb vívmánya, ezért ha ön is ki szeretné próbálni, akkor most van rá lehetőség, hogy olcsóbban megvehesse!

Az airboardok erős és strapabíró Samsung akkumulátorokkal rendelkeznek, amelyek 15-30 km-t is kibírnak. Vásárlás előtt figyelje meg az airboardok kerekeit, mert a kerékméret nagyon fontos, amikor az airboardra kerül a sor. A jármű nagyon könnyen megküzd az emelkedőkkel és minden körülményhez alkalmazkodik. További információkért és részletekért mindenképpen megéri fellátogatni weboldalunkat a kulonlegesbolt.hu-t, hiszen itt a teljes airboard kínálat is elérhető lesz. Ha kérdéseket szeretne feltenni valamelyik termékünkkel kapcsolatban, csak annyi a dolga, hogy felveszi a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a hello@kulonlegesbolt.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 249 38 39 telefonszámot.